Eprix.info - savjet

Prije nekoliko dana sam pokrenuo portal eprix.info
Reklamiram se na facebooku, a na stranici imam ukupno 250 posjeta.
Koristim adsense ali od toga nemam nikakvih prihoda.
Zanima me da li je dobro slati tvrtkama upite na email vezano za zakup bannera i koja metoda oglašavanja će mi donjeti najveći mogući profit budući da sa adsensom slabo ide.

Ne mozes ocekivat zaradu od adsense na stranici staroj nekoliko dana bez ikakve posjete (od tih 250 posjeta barem je 200 tvojih).
Svaka tebi cast na stranici i na svemu, ali se nadam da nisi jedan od onih sto misle da je dovoljno napravit stranicu i stavit adsense, i da ce pare sad ic ko mutave i da ce zaradjivat 50 € na dan, a nista ne radit.
P. S. Facebook promocija ti je bezveze i od toga ti nema srece.

znam sve to,ima li ikakav ucinkovitiji nacin zarade nesto kao one reklame na filmoviziji,naravno time ne mislim pokvriti ovaj portal nego ce mi koristiti za nesto drugo.
I da li je pametno dok se nakupi posjetitelja,naravno,slati putem e-maila ponude za bannere nekim firmama?

Mozes ti slati ponude na email, ali od 100 emaila dobit ces odgovor na njih 10. To bi onda trebale biti neke firme auto dijelova ili nesto vezano za aute. I svakako treba ti puno veca posjeta

filmovizija ima mnogo posjete al ima zaradu ne visu od 500$

Logo je odličan ali samo ovaj dio E. Logo je pixeliziran. Ispolirajte ga i prix neki bolji font.

Ovakav sajt si trebao napraviti na engleskom jeziku i to bi bio pun pogodak ali dobro mozes i ovako ostvariti neku zaradu u narednih godinu dana izmedju 4-10eura dnevno ako se budes trudio, izgradi sto vise backlinkova odradi seo optimizaciju svaki dan ubacuj nove tekstove i onda cekaj posetu sa googla ako sve dobro odradis poseta bi trebala da krene posle 3 meseca, a naravno tada i neka minimalna zarada, vec ozbiljnija poseta bi trebala da krene posle 6 meseci, moj prijatelj ima fejsbuk stranicu i to veoma aktivnu Formula 1 ja sam mu je prodao pre godinu dana, on nema nikakav vid zarade sto se tice internet marketinga zato sto covek drzi firme na 4 kontinenta tako da njemu je ta stranica samo iz hobija jer volu forumulu, Uglavnom ako se budes odlucio da krenes na engleskom i naravno da pises ozbiljne tekstove, javi mi se pa cu te ja malo progurati kod njega da objavi po koji tekst na toj njegovoj stranici, Pozz

pozdrav, ja clanke za portal vec prevodim s engleskog jezika dakle s raznih stranih stranica. Ovo je takav sport gdje tesko ja kao autor clanaka mogu dati neki svoj osobni pecat osim u clancima koji se ticu nekih tehnickih stvari ili subjektivnih stajalista, stoga mislim da mi nije pametno ici s engleskim jezikom jer formula e je novi sport i na ovim prostorima nema takvih portala dok ih na engleskom jeziku ima vec podosta.Sto se tice tvoje ponude za reklamiranjem na toj facebook stranici, ja sam za to zainteresiran i svakako bi volio da se potal tu izreklamira. Hvala i lijep pozdrav.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey