Erste Visa Electron i paypal seller za express checkout

Pozdrav,

pokusao sam aktivirati paypal seller account sa erste Visa Electron deviznom i kunskom karticom, ali paypal napise ovo:
"You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again."
dali paypal i dalje podrzava erste visa electron kartice? Ima li tko iskustva sa time?

Integrirao sam paypal express checkout na svoj sajtu. Dali mi preporucujete da koristim nesto drugo, poput Plimus ili monebookers mozda? Isao sam za paypalom, jer nekako mi se cini da mu ljudi najvise vjeruju.

Jedina Visa Electron koju prihvaća Paypal da možeš primati uplate je od PBZa

Prijatelj mi kaze da ima problema sa povlacenjem novaca i na PBZ karticu. Dali jos netko ima takvim iskustva ili problema?
Ako ne, odo ja otvorit racun u pbz-u …

Nisam je povezao s Paypalom ali mislim da je ovo solidna alternativa Global Payments, Payroll Services & Money Transfer | Payoneer

nemam nikakvih problema s pbz karticom i paypalom.

Zvali me iz Erste. Kako sam tek maloprije polozio novce na racun (40kn je min iznos), danas posljepodne bi trebalo biti sve proknjizeno, i onda ce paypal moci prihvatiti karticu. Probam sutra ujutro pa javim :wink:

Jos jedno pitanje: nedaj boze, meni krene taj biznis preko weba, i pocinju kapat neki novci na racun. Teoretski, trebao bi to prijaviti kao neki osobni dohodak, i poplacati silne poreze, ili riskirati da me porezna pita odkuda mi ta lova nakon godisnje prijave. Na firmu se i dalje nemogu knjizit te uplate? Ili, dali se moze otvorit Visa Electron sa racunom firme? I kako to onda knjizit i izdavat racune?

Glupost, dapače, PBZ je najgora opcija šta se toga tiče. ERSTE funkcionira sasvim super (Imam dvije VISA Electron povezane, obje ERSTE)

Meni nije funkcionirala mada je prošlo vremena od onda, kao što mi ne funkcionira ni Visa Electron od Zabe nemadugo sam probao opet. Kasnije nisam probavao više s Erste nego PBZ i radi.

Zašto?

Naime ja imam Visa PBZ i to funkcionira sasvim solidno, bez ikakvih problema.

I kod mene Visa i PBZ rade sasvim ok…

i meni bez ikakvih greški normalno radi pbz kartica s paypalom i iskreno ne vidim zašto bi npr… od erste bolje radila ?

osim PBZ-a i Erste banke još rade visa electron kartice od Splitske banke i OTP banke.

[quote=“CreatifCode”]Zašto?

Naime ja imam Visa PBZ i to funkcionira sasvim solidno, bez ikakvih problema.[/quote]

[quote=“chief_wolfinjo”]i meni bez ikakvih greški normalno radi pbz kartica s paypalom i iskreno ne vidim zašto bi npr… od erste bolje radila ?

osim PBZ-a i Erste banke još rade visa electron kartice od Splitske banke i OTP banke.[/quote]

Dok je PBZ imao problema s PayPalom sad nedavno, moja je ERSTE kartica funkcionirala sasvim normalno i nije bilo problema oko povlačenja para.

Možda se radi o paypal blokadi do sljedećeg mjeseca pa mu nedaju da isplati.
Što se tiče porezne čuo sam da se ispod 10000€ godišnjih priljeva ne zamaraju po računu.

[quote=“hudo”]Zvali me iz Erste. Kako sam tek maloprije polozio novce na racun (40kn je min iznos), danas posljepodne bi trebalo biti sve proknjizeno, i onda ce paypal moci prihvatiti karticu. Probam sutra ujutro pa javim :wink:

Jos jedno pitanje: nedaj boze, meni krene taj biznis preko weba, i pocinju kapat neki novci na racun. Teoretski, trebao bi to prijaviti kao neki osobni dohodak, i poplacati silne poreze, ili riskirati da me porezna pita odkuda mi ta lova nakon godisnje prijave. Na firmu se i dalje nemogu knjizit te uplate? Ili, dali se moze otvorit Visa Electron sa racunom firme? I kako to onda knjizit i izdavat racune?[/quote]

Ako ti krene biznis, onda otvori firmu ili obrt i uzmi PBZ Visa Electron Business karticu. Erste neće ići ako ćeš raditi sa PayPal. Ako radiš sa MoneyBookers, onda oće. Erste prihvaća withdrawal sa PayPal, ali samo na privatnu visa electron karticu. Na Visa Busines ili MasterCard Business neće ići.

Visa Electron od Zabe radi sasvim super :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja