Etarget iskustva?

Prije sam na stranici držao Etarget reklame. S obzirom da je zarada bila zanemariva uklonio sam Etarget oglasne jedinice i prešao na AdSense. Sada, nakon godinu i više dana sam ponovo ušao u Etarget partner korisničke stranice i vidim da mi još malo nedostaje do isplate (400 kn). S obzirom da se u zadnje vrijeme dosta pisalo kako HR Etarget manipulira i izbjegava plaćanje svojim manjim partnerima zanima me da li se isplati više zaj*bavat s njima ili da dignem ruke od njih i zanemarim ovo do sada zarađeno.

Za njih ima samo jedna rijec, LOPOVI

Od mojih para sto nece da isplate neka sebi kupe lijekove

Meni su isplatili do sada sve sto sam ikad zaradio, a radim s njima 3-4 godine.

Par puta su kasnili zesce, po par mjeseci ali na kraju uvijek isplate. Zarada nije nesto bajna doduse.

Skupio oko 1,500kn, kada je trebalo isplatiti nisam se mogao prijaviti na račun, navodno zbog toga što je površina bila neaktivna iako je dan prije zarada iznosila oko 50kn. Nakon toga nisu odgovarali, tek nakon jedno 3 mjeseca i sigurno preko 20 mailova koje sam poslao su mi javili da je moj račun blokiran zbog nečega protiv pravila (da doslovno su napisali “nečega protiv pravila”, nisu se udostojili reći zbog čega) i da novac neću vidjeti.

Moja preporuka je da se ne surađuje s njima

Do 500 kn zarade mjesecno sve je bilo po pravilima kada su zbog kasnjenja trebali da isplate 8000 kn onda su pravila prekrsena

Da li se popravila nešto situacija sa Etargetom? Sve što čitam najnovije “od prije 4-5 godina” je loše iskustvo. A trenutno?

Bude neka sića svaki mjesec od etargeta trenutno… Prije je bilo do 300 eura, sada daleko manje. Imam onaj njihov oglas koji se učita unutar youtube videa na sajtu. Probao sam i druge oglase al je zarada bila mizerija. Redovna isplata.

Onda i nije tako loša situacija, daje nadu :wink:
Hvala za odgovor.

Uglavnom je to sitna zarada. Imam taj njihov oglas za YT video unutar članka čisto eto za hosting da VPS platim. Inače ne bi stavljao one banere i ostale oglasne jedinice jer barem u mom slučaju nije vrijedno toga.

Mislio da vise ne postoje. Od kad znam za njih propadaju, bome žilava firma…drago mi je ako postuju ugovor…

Prije par godina sam čak i oglašavao kod njih. Za 500 kn se oglas dugo vrtio čak na najpopularnijim portalima, tako da nisu bez nade. Google bi to progutao brzo, a meni nije bila važna prodaja nego samo informacija i promocija da postoji taj site za hrvatsku. Mislim da ću ih isprobati ponovo. A prije desetak godina se dalo i zaraditi.

ja sam baš čuo da su ekipi iz bosne (cafe.ba) ostali dužni bruku para

Jeste ovaj cafe .ba propo https://www.similarweb.com/website/cafe.ba

Na kojim sajtovima poznatim sada je etarget?