Etarget - isplate

Izdvojeno iz teme etarget - koliko dobijete po kliku

da ne spamamo u toj temi evo ovdje pisite info…

Vidim da je forum dobio novog moderatora.

Nije nego mi je nekako bolje da ovdje tu bude jos da se tema nazove Etarget - (ne)isplate

E moj zyxel cudna si ti sorta.

A zna li neko placaju li ovi za Srbiju, ima li problema sa isplatama ?

I jel placaju kao svakog meseca, svakog 1 u mesecu ?

samo znam da meni nisu platili dugo pa ih zivkam svaki dan …neznam za Srbiju i ostale exyu zemlje

Mogu potvrditi da mi je prije par dana sjela isplata, u €.
Prije toga sam dobio mail da upišem svoj IBAN u korisničke podatke.
5 € je bila provizija ali to je očigledno standardno jer mi je toliko umanjeno i od booking.com-a.

Evo i meni pise da su danas (21.09) poslali isplatu za 8. mjesec :smiley:

Nikad na etarget, adsense ftw momci…

Pa imam oboje, i iz toga izvlacim maksimalno sto mogu :wink:

Koliko etargetu treba da isplati lovu, sad sam vidio da sam zaključno s listopadom imao za isplatu, ali do dan danas još ništa nije sjelo?
Jel tako inače isplaćuju ili meni nešto šteka? Davno sam se prije igrao s njima, pa sam više i zaboravio kako to ide kod njih.

Imam lagani osjecaj da etarget zavrsava sa karijerom. Kasne 4 mjeseca sa isplatom a zarada je ovih dana smijesna. Imam osjecaj da je kraj blizu. Kako je kod vas drugih ?

Dijelimo osjećaje! :smiley:

ne znam kako je u Hrvatskoj al kod nas u Srbiji ide bolje nego ikada, a isplate su na vreme od 15-20tog u mesecu evo meni je bas danas bila isplata za decembar, inace primam isplate svaki mesec zadnjih 4-5 meseci uvek na vreme tako da ovo nije “jedinstveni slucaj” i vrlo sam zadovoljan sa eTargetom i preporucujem ga za domace sajtove koji ne mogu da koriste adsense :slight_smile:

Ja još uvijek čekam zaradu od 10mj, a meni su kod prebacivanja na isplatu putem IBAN-a I SWiFT-a (prije su imali nešto drugačije, sad sam zaboravio), ostali dužni preko 2500kn… Koje nikad nisam vidio… Ispalo je, što ste zaradili tada dok smo poslovali s firmom u RH, nije isti account kao ovaj sad. A pomirio sam se da ću taj novac ikada vidit. :stuck_out_tongue:

Mene takodje isplacuju putem IBAN i SWIFT-a kao fizicko lice i nije bilo problema za sada nadam se da ni nece biti. Jesi pokusao da ih nazoves direktno…?

Jel itko dobio isplatu u zadnjih 1-2 mj?

Ja dobio u ponedeljak za 2 mesec isplatu…

[attachment=1]Untitled.jpg[/attachment]

E da, zaboravio sam napomenuti, zanima me za korisnike iz Hrvatske. U drugim državama vidim da nema problema oko isplate…

Ja nisam isto dobio zaradu od etarget iz Hrvatske, sramota, zvao sam ih telefonom prosli tjedan i rekli su da ce me kontaktirati i nista od toga evo vec 10 dana… ovo treba javno govoriti da ljudi u potpunosti odbace etarget jer varaju… ok fino kazu nemamo novaca sada ali ce biti to je ok ali na ovaj nacin je katastrofa, meni duguju preko 10.000 kn i evo vec tri mjeseca nema isplate.