Evo jednog prevaranta vezano za dojave na kladionici

Evo vam jednog prevaranta vezano za dojave na kladionici. Pazite se. Voli i prijetiti

Lik se zove Mario Đureković iz Pule kako se predstavio ako nije lažni profil

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015013931057

uz njega postoji jos 500 takvih u hr, hoces ih sve linkat?

1 Like

ovaj voli i prijetiti. Iz tog razloga

Svi su prevaranti, ko se god bavi tim dojavama prevara je u pitanju. Dok je ovaca bit ce i vune :smiley:

edit

Ne mozes biti siguran da je njegova osobna, neki od tih prevaranata traze slike osobnih od ljudi koji im se jave pa onda koriste njihove da uvjeravaju druge.

sad ću ga tražit oib pa usporedit s brojem iskaznice

Ma kakve dojave? Ja znam 2 igraca koji su igrali u losijem klubu u HNLu, pa su mi rekli da ni oni nisu znali da igraju namjestenu tekmu.

Ponekad budu uključeno samo nekoliko igrača, jucer sam na fejsu nasao nekog lika kojemu dojave placamo tek kad utakmice zavrse al nmg se sjetit kako se zove stranica.

Mislis da je to dojava? Jednima kaze 1, drugima X, trecima 2 i jedno ce pogoditi. Hahaha

3 Likeova

utvrđeno je da frajer koristi identitet ove osobe s osobne…Osobnu mogu orbisat

Upravo tako, znam ekipu koja se time bavila. Naplacivali su 100e posle prolaza, radilo se ovako svi koji se jave saljes drugi prelaz 1/1,1/2,1/x itd
Koji prodje uzmes 100e :slight_smile:

Ja imam prijatelja koji je u srednjoj tako varo ljude, svi koji misle da mogu naci dojave za 50-100€ na facebooku su po meni kompletno retardirani.

1 Like

Zar postoji neki koji nije prevarat? :slight_smile:

S druge strane svako ko je toliko glup da misli da ce neko ko ima znanje o namestenim utakmicama da deli te informacije za smesnu cifru posto je dobar covek umesto da se sam kladi za ozbiljnu lovu na iste i zasluzuje da bude prevaren. :wink:

neka i treba vas prevariti, potpuno podrzavam ovaj vid prevare jer ne mogu vjerovati da ste toliko naivni da nasjedate na takve price. dojave ne postoje i ako se namjesta utakmica to zna max 10 ljudi i sasvim sigurno nitko od njih nece riskirati i dati/prodati informaciju nekome.

NIje mi jasno da je sve vise takvih prevaranata, ne kontam da li ljudi toliko nasjedaju ili sta. Ne kuzim nikako zasto ljudi vjeruju tome.

Ma cisto sumnjam da im danas to prolazi, i ako uspiju prevariti nekoga to je u manjem broju. No, unazad 4-5g se moglo na tome uzimati love i love, kada su jos ljudi bili neiskusni.

A da postoje dojave, postoje itekako, utakmice se namjestaju u ogromnom broju, ali takve informacije se svakako ne dijele na fejsu, a jos manje prodaju :slight_smile:

A i od mene imaju podrsku, levate treba samo varati, zamisli koliko glup moras biti da danas na to nasjednes, i ako ima neko ko se i danas ovim bavi, a pristuan je ovdje samo ganjajte strance. Kod njih to jos prolazi :slight_smile:

Pa kod nas ljudi jos vjeruju u nagradne igre po fejsu, gdje se dijele iPhone-i (sad vec 7 i 7+ LOL), od strane nekih kvazi stranica :slight_smile: Ja sam iskreno mislio da je ta fora izumrla davno, kad prije 2 dana vidim neke osobe na fejsu dijele objavu - wtf ?

Primjer: Ja od nekud imam dojavu, i recimo npr koeficijent za tu dojavu je 2.00.Zar nije logicna stvar da uzmem npr nekih 5k€ odem u kladionicu, uplatim i na kraju uzmem 10k€, nego da prodajem tu dojavu za 50-100€ po fejsu ? Ne treba biti genije da se ovo skonta, samo nece niko da razmislja, svi hoce laku lovu :slight_smile:

A ima nenormalno puno ogranicenih osoba, ja do prije par godina da mi je neko pricao kakvih sve glupana ima ne bih vjerovao. Onda sam se i sam poceo baviti raznim stvarima, gdje sam imao direktnog kontakta sa takvim ljudima i nisam se mogao naucuditi kakva ogranicenja.

Danasnjica me ne iznenadjuje, cega sam se sve nagledao da mi to vise nista nije vaooo… Neki dan gledam neko napravio page nekog novog Mercedesa, i stavio naravno sliku istog i udarili na taj fazon share/like poklanjaju haha…

Pa onda kada vidim onu skupinu, gdje ljudi postave sliku neke vrhunske djevojke i “ako si zainteresovan, komentarisi ja cu ti se javiti” pa onda onako letimicno prelistam komentare haha, nevjerovatno… Ali sve dok je ovakve skupine, to je dobro i za nas :slight_smile: Imamo milion mogucnosti za uzeti kintu, na takvim mentalnim sklopovima :smiley:

1 Like

Moj prijatelj je radio za firmu koja se bavila sms porukama, tj dopisivanjem. Glumio je curu, neces vjerovati kakvih likova ima, od biznismena do propalica koji su slali poruke i plaćali jednu prosjecnu hrvatsku placu na taj sms servis… Bilo je ljudi koji su imali ozbiljne tvrtke i obitelj itd… Bilo je ljudi koji su bili onako zgodni koji su mogli u gradu pokupit bilo koju curu al eto opet su slali te poruke… tako da vjeruj vise me nista ne iznenadjuje. Svaka budala ima svoju publiku :smiley:

Inace, svi koji misle zaraditi lovu na kladionici

1 Like