Face dopušta objavu samo sa logo slikom

Koje smeće je ovaj Face. Već 20 minuta pokušavam objaviti link objavu i ne dopušta mi da odaberem neku od mojih slika ili njihovih ponuđenih slika (imaju neke auto) niti da uploadam novu.
Što god da ja odaberem, Face prikaže samo prvu sliku a ta slika je logo sajta.

Jesam ja lud pa nešto krivo radim ili su se toliko pogubili da ovo više nema smisla. Danima ne mogu objaviti objavu na pageu zbog toga.

Yoast plugin rješava problem tj og tags ti fali na webu :slight_smile:

Ne koristim WP. Ne radi se o onom komentar thumbu nego o objavi na mom pageu. Tu bi za svaku objavu htio koristiti drugu sliku ali ne dopušta.

Mozes li slikati ne razumijem sta zelis vjeruj :smiley:

Znači koju god sliku odaberem uvijek ide logo, slika 1. Druga opcija je objava bez slike

Da li si probao sa drugog pretrazivaca / mobitela ?
Isti rezultat ?

Pokušaj izbrisati one slike koje ne želiš gore, kad ti ih ponudi sve 4, može se to i deletirati, a ostavi samo onu koju želiš. :blush: Probaj tako. :o:

Probaj re-crawlat clanak. Potrazi facebook developer debug. On ti tamo pokaze sto nije uredu i mozes ponovno crawlati ako si popravio greske od prije ( ponekad fejs uhvati staru verziju clanka bez slikeili nesto slicno).

2 Likeova

Koristi debugger:

https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

Smecarima ne radi vec 3 dana. Isti slucaj, ne pomaze nikakav plugin vec su oni nesto mijenjali. Ni naslov clanka ne mozes izmijeniti, mislim mozes ali kad stisnes share vrati se prvobitna og tag i naslov koji i jeste.

Nadam se da ce se vratiit na staro, jer mi ovo bas igra veliku ulogu. Bolje da su dodali jos ocajniji reach nego ovo sto su napravili.

Kada izabere jednu od 4 i stisne share, automatski mu vrati na og tag (kojeg on i nema), zato ide logo. Znaci ne daju vise da biras slike, ili je samo u pitanju bug. Nadam se da jeste.

Evo danas se vratilo sve na staro uz malo losiji reach, vidi se da su nesto “radili”.