Facebook Confirmation Code problem

Pozdrav drugovi, trebam hitnu pomoć, očajan sam.
Naime, facebook mi je blokirao račun dok ne dobijem confirmacijski kod koji mi stiže na broj, taj brjo mi je u telefonu, ali nikakav kod ne želi da dođe na njega , tako da ne znam šta da radim, čitao sam po google-u i piše da se pošalje poruka sa oznakom “FB” na broj 32665 ali to je samo za Ameriku, a ja sam iz Bosne, da li netko zna rješenje? Ovaj facebook mi je prijeko potreban jer mi je tu sve potrebno za moj rad.
Molim vas da ako znate neki način da napišete, popunio sam i formu za facebook ali jos čekam odgovor, a nema nikakva druga solucija ( da dođe na email ili nešto ) , ne znam stvarno šta da radim više, molim Vas ako znate pomozite, HVALA !

ako si danas popunio tu formu obično odgovore u roku od 24h

Probaj sa restartom mobitela pa onda zatrazi, ja sam imao takav problem sa RF bankom, pa sam morao zvati mobilnog operatera da restartuju te free poruke sa kodovima.

Oboje sam probao, ništa još ne radi
MOLIM VAS POMOZITE AKO ZNATE KAKAV NACIN, OVAJ FEJS MI JE POTREBAN !!

Također kada idem na forgot password i upišem svoj broj, tada mi dođe komfirmacijski, ali opet traži ono na fejsu, dakle nije do mobitela već je ubagovano do fejsa, šta da radim?

Nazalost na forumu nije registrovan Mark Zuckerberg…

Obrati se fb-u cekaj odogovor i to je to, odavde ti sigurno niko ne moze pomoci.

2 Likeova

Ma fb pun bugova, kad se ovako nešto desi možeš tražiti pomoć u fb help centru od drugih ljudi i nadati se da će ti neko pomoći, jer fb zaboli dupe za nama “običnim smrtnicima”.