Facebook invites a

Ovako, posto cesto radim evente za organizacije raznih dogadjaja imam jedno pitanje.
Da li se moze kako preuzeti neka baza podataka korisnika kojima bi stalno slao pozivnice? Treba mi sto veci broj korisnika.
Znam za userscript Facebook Invites, preko koje posaljem pozivnicu svim prijateljima u jednom kliku. I cesto uzmem profile od drustva da saljem. Pa me zanima mogu li nekako skinuti iz neke grupe, sa vec postojeceg eventa vec pozvane ljude?
Treba mi sto veci broj pozvanih ljudi na evente, s obzirom da radim zurke, koncerte, putovanja, pa da obavijesti sto siri auditorijum.

Ako ima neko rjesenje bolje od Facebook Invites bas bi zahvalan bio

dovoljno je da imas neki svoj profil na fb sa sto vise priajatelja, kada ih sve invitas mislim da ti ostalo samo ide od sebe, odnosno prijatelji od prijatelja koje nisi invajto isto vide taj event, a sada je druga stvar jel njih to zanima ili ne. Mozdra probaj napraviti neki profil s maksimalnim brojem prijatelja od 5000, ali gledaj da dodajes prave i aktivne korisnike na taj profil sa odredenim kriterijima tipa ak radis neke koncerte i partije nemoj dodavat ljude ispod 18 iznad 30 i onda jednostavno napravi event pozoves ih i ostalo se siri samo od sebe. Ali probaj da taj profil bude tvoje pravo ime i prezime jer pravi i aktivni korisnici vecinom ne zele dodavati neke lazne profile, tako da napravi tipa jos jedan svoj profil ali sa vlastitim imenom i prezimenom.

Znam to sve. Ali npr par puta sam za bitnije stvari uzimao po 5-6 profila, posaljem 20.000 pozivnica. Postoji li mogucnost da skinem nekako tu bazu korisnika da ih pozivam automatski? Da ne cimam svaki put prijatelje za sifre

Koliko ja znam ne postoji nista slicno, mozda jedino da napravis fan page :confused:

Ima li ko neku sugestiju?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey