Ma ja Facebook i ne koristim više, veliko sr*nje od društvene mreže, pored svih zaštita koje sam imao na profilu, hakuje mi neki majmun iz Vijetnama profil, podrška facebooka nula i tako sam ostao bez profila kojeg sam imao od 2013 godine zajedno sa stranicama, grupama…
Imas li naveden email za oporavak na fb racunu? Ako imas, kad se budes pokusao logovati na fb, idi na “zaboravio sam sifru”, pa preko toga vidi da li ce ti ponudit opciju za promjenu preko emaila, pa da posalju kod za promjenu, ili preko broja, zavisi sta si postavio za verifikaciju. Probaj preko Firefox ako Chrome zeza
@Dali sve sam pokušao, imao sam povezano na mobitel da mi dođe sms sa kodom prilikom prijave, sve moguće zaštite na mailu i na facebooku sam imao uklopljene, nije mi jasno kako mu je to uspjelo, inače u tom periodu kad je meni hakovao, vidio sam još ljudi da se žale na istog lika, hakovo je neke značajne baš stranice sa 200k pratilaca…
Ahh, mislila sam da sam odgovorila na poruku @brane333, da pokusa s navedenim smjernicama, a ja odg. tebi. A sto se tice tvog profila, jedino se vrate profili ako znas link profila pa podneses zalbu FB-u, ili na direktno prijavljivanje profila. Ma zeznuto je, najbolje nikakve emailove ni obavijesti ne otvarat, salju svasta.
Trebalo bi da imaš opciju da ti pošalju neki kod na email… Ali ja sam imao problem što taj kod nikad ne stigne, pa sam morao tražiti stari pc da se prijavim…