Facebook mi izbriso sve postove u zadnjih mjesec dana na 3 stranice

Pozdrav ljudi. Sinoć mi se desilo nešto jako čudno. Redam objave inače preko Postcrona I odjednom me izbaci sa facebooka kao otkrili smo sumnjive aktivnosti promijenite pasword. Odradim to i pokušam ponovo uc na Postcron neće, piše da je nemoguće ponovo povezati Postcron sa Facebook om. Odem na stranice da postavim ručno kad tamo zadnja objava 24.maja. 2019. :roll_eyes::cry: Da li se još kome desilo ovako nešto?

Sa Fejsom se takve i slične stvari dešavaju već poslednje 2-3 godine, to sranje se raspada. Kancer koji sam sebe jede.

To je izgleda nesto do postcrona i prijatelj ima slicnu situaciju , ne znam da li ostalima radi postcron?

Dobio sam odgovor od Postcrona da trenutno nećemo moć objavljivat postove preko te aplikacije kao rade na tome al imam osjećaj da ih je Facebook nogiro zbog nečega :thinking: Sreća pa mi ističe u july godišnja subskripcija.

Bio sam u pravu Facebook ih nogiro. Ovo sa dobio od Postcrona:

We would like to inform that the Postcron APP has been temporarily restricted by Facebook and therefore all posts published through Postcron are being hidden from the Pages’ timeline, but are still kept in the network database.

We are deeply surprised by this measure, as we are approved by Facebook and we are absolutely sure that we are following all the guidelines and rules imposed by the network API.

We are already in contact with Facebook, waiting for more details on what happened, so that we can reestablish our activities in this social network as soon as possible.

We are keen to understand whether the restriction on Postcron is directly related to Facebook’s API instability and we believe that once it’s all reestablished the posts will be displayed again on all Pages.

Meanwhile, the whole Postcron team is focused on solving the problem and we are committed to keeping you up-to-date on the evolution of the case.

We appreciate your patience and apologize for all the inconvenience this may cause.

Regards

Postcron je u prošlosti već imao takvih problema, isto sa fejsbukom… Zamisli zakažeš objave za sledećih mjesec dana i dočeka te nešto ovako :smiley:

Nije mesec ali je narednih 10 dana…

1 Like

Ode mi godina dana postova sa fejsbuka :frowning: Jel zna neko neku alternativu da nije preskupa u slučaju da ništa ne naprave ovi

Koristi Hootsuite kao alternativu postcronu.

Imas jednostavnu varijantu, ako imas preko 5 drustvenih profila/stranica, odaberi paket ‘Professional trial’ na 30 dana. U 28/29 danu, otkazi pretplatu, uradi downgrade na free plan, i izbrisi account. Prije toga skini sve profile i stranice koje si uvezao.
Preko druge mail.adrese registruj novi acc i odradi na novo novih mjesec dana free…

Inace ako zelis ovaj paket da placas, placa se 240 eura godisnje.

Ja koristim ove već neko vrijeme i rade solidno

Sve ostalo (a pogotovo Hootsuite) je komplikovano i skupo…

Hootsuite uopste nije komplikovan, po čemu ?

Imate i ovu opciju koju sam objasnio iznad. Čak i kada proleti dan dva preko roka, ljubazni su i izbrišu račun

Samo pazite da nema love na toj kreditnoj kartici koja se postavlja ‘pro-forme’

Kontam previše opcija za početnika pa sam zato napisao da je komplikovan…

Meni lično se ne sviđa. Ne znam jel se šta promjenilo, davno sam ga koristio… ali npr nije moglo da se podesi vrijeme zakazivanja drugačije od njihovih predefinisanih termina mislim na svakih 5 minuta. Kada sam zakazivao linkove na fb stranice nije bilo opcije da sam pravi razmak od nekoliko minuta između objava nego sve u isto vrijeme objavi na 50 stranica što mi se nije sviđalo… s druge strane Postcron i Kuku s baš jednostavni, pogotovo za nekoga ko zakazuje linkove na FB stranice. A i daleko su povoljniji nego Hootsuite.

1 Like

I meni se bas Postcron sviđao radi toga što je jednostavan i mogo si objave redat kad ti hoćeš a ne predefinisano, još pogotovo kad su ubacili opciju za više slika po postu ali eto, nadam se da će riješiti sa facebookom ovo. I facebook nije fer toliko ljudi radilo ovako i sad im izbrisali postove, ima raje koja je radila godinama.

Da li KUKU ima opciju ono da se postovi na razlilčitim stranicama objave u razmaku od 5 minuta i više. Jel facebook pravi problem ako se svi postovi objave u isto vrijeme na svim stranicama?

Ima.

Nekad bude problem, nekad ne. Međutim kako stoje stvari sa fejsbukom u zadnje vrijeme prije bih rekao da je uvijek pravi problem za takve stvari…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey