Facebook, ne mogu zakazati objavu

Već nekoliko dana u facebook autorskom studiju ne mogu zakazati objavljivanje postova. Kako imam news portal često zakazujem objave s portala, ali zadnjih tjedan dana rijetko kada mi to uspije.

Ne dobijam nikakvo upozorenje, niti pogrešku.

Ista stvar… Nije mi toliko bitno, ali nedavno sam pokušao nešto zakazati i nije išlo…

ja koristim social champ pa nemam problema, al momak sto radis amnom nije mogao tako rucno preko fb objavljivati… ako nemas mnogo stranica mozes uzet free nalog sa 3 stranice, ili free trial na socialpilot (dok se situacija sa fb ne popravi, trial traje 14 dana, isto radi ko i socialchamp, al nema free verzije)

Isto mi je kad pokusam klijentima zakazat objave. Radi mi jedino kad zakazem preko SocialBee ili Buffer aplikacija

Isti problem i kod mene postoji vec nekih dva tjedna. Jedan dan normalno mogu zakazati, a onda drugi ne.

I ja imam isti problem već danima, ali sam danas skontao da se zakazane stvari pojave vidljive (lista schedule objava) tek oko 10-ak sati kasnije.

Dakle, sve unutar 10 sati objave neće izaći, a one koje su zakazane za vrijeme duže od toga, (za 11 sati ili više, za dan ili dva) se regularno i objave!

Uglavnom, do FB-a je, i to je toliko čest problem sa schedule da više i ne obraćam pažnju na njega!

Ja preko Meta Business Suite i nemam problema, da l obicno ili preko planera, sve ok.

Trenutno resenje je da kada u creator studio okacite link idete na SAVE AS DRAFT (umesto schedule post), pa onda idete u DRAFTS i tamo zakazete vreme objavljivanja.

Pokusacu na taj nacin evo 15 tak dana imam problem sa zakazivanjem objava, vidim komentarisu na fb da treba suport da se kontaktira isto sam uradi ali nista

Evo jučer se kao malo popravilo stanje. Idu zakazane objave.