Gdje ti to pise za septembar?
U istom dijelu gdje su preprouke dosla obavijest tacan dan kad prestaje blokada za preporuke.
Meni je doslo kao neorginalan sadrzaj. Pa sam izbrisao sve i kacio samo “orginalan” sadrzaj i evo u septembru mi vracaju sve stranice
Blago tebi meni to nema, nadao sam se da ce proci prosli mjesec jer je tacno godina od toga ali nista…
Kad ti se to pojavilo?
Ja imam to i ne originalan sadržaj. Za to isto piše u septembru, a za ne originalan ništa ne piše kada ističe…
Svi se računaju… Mislim da je 500 dolara neograničen broj linkova, a to 200 dolara 20 linkova mjesečno. Ako ovo uvedu možemo se pozdraviti sa stranicama…
Bukvalno sad sam sve stranice pregledo ni na jednoj nemam to…sranje
Jel i tebi isti datum stoji ili neki drugi
Ja mislim da ce omoguciti preporuke nakon isteka ovog, mislim da ce to obuhvatitu sve, nisam 100% siguran ovo mi je prvi put se pojavilo, inace prosle godine su mi automatski stranice vratili nakon 90 dana, pa mislim da je to to i ovo.
A sto se tice cijene ovo po 500$ mislim da nema sanse da ce to zazivjeti, osim ako ne puste 100% organski reach na clanke il neki bonus pa da se isplati al ovako mislim da nema sanse
Kod mene je deseti septembar
Ima li jos ko da mu se ovaj datum kad istice suspenzije nije pojavio? Kod mene ga nema ni na jednoj…
Je li Limited Orginality ili Unauthentic Enagement?
Kod mene ima datum kad istice za Unauthetic ali za Limited nema
Za vecinu mi pise sadrzaj ili aktivnosti nisu dopustene bla bla…a na nekim za neoriginalni sadrzaj
Na jednoj mi je isteklo al ostalo je za unorginalan, na drugoj mi je ostalo samo odbrojavanje i nestao unorginalan, znaci ona ce se vratiti ove dvije druge nece jer ce ostat unorginalan sadrzaj
Kad ti je doslo za Unoriginal? Nije bilo tu datuma istekla i samo nestalo?
Na jednoj stranici samo nestalo prvo su mi odbili request onda se pojavilo ivo da odbrojava datum a ovo za unorginal samo nestalo nisam ni ja skontao kad, ostalo ovo 10.09 da nestane i da se vrate preporuke
Meni idalje suspendovane preporuke zbog Unoriginal Content od 16. juna ali idalje ima obavijest
kažu da treba da prođe 90 dana da istekne