Pogodilo tri najjače, ove ostale su nebitne
Izludjujuce je ja mjesecima nemam rjesenja…
Tacno nakon godinu dana bukvalno u dan mi opet udarili restrikcije, ovaj put na 2 stranice, nisu na sve, prednost mozda sto ovaj put imam request, poslao sam na jednoj zahtjev da vidim hoce li odobriti pa cu i na drugoj, izbrisao sam objave zadnjih 6 mjeseci, ostavio samo one sto su dobro prosle i sto znam da su safe 100%, javim kako prodje
Problem je ako odbiju onda je ■■■■■■ nikad mi se jos jije desilo da vrate samo od sebe. A dosta su mi odbili iako obrisem sve objave
Meni odbili na sve tri
Jesi li ista prethodno radio, brisao objave kacio nesto novo na njih? Jesu li ti sad ukinuli opciju novog requesta?
Sa jedne stranice obrisao.
Imam stranice koje se preporučuju, ali imaju slabiji reach od ovi što se ne preporučuju. Ne znam da li bez preporuke objave mogu da idu viralno…
Ne mogu, mogu samo hvatati reach ljudi sto te prate, al realno to je jako malo, jedino sto je zadnjih godina spašavo fb je to sto su pustali u explore objave ljudima koji te ne prate… koliko
Dugo si cekao da request da odgovore?
Hvata i ljude koji te ne prate, evo jedna objava 20% koji ne prate stranicu. Gledam statistiku isti broj pregleda dnevno kao i prije.
Možda pola dana…
EDIT: druga objava 40% ljudi koji ne prate.
Jesi nastavio kaciti ista na stranicama na koje su ti ukinuli preporuke, meni je prosle godine trajao ovaj ban 3 mjeseca, ali sam kacio 1-2 dnevno “orginalne” objave i vratili su sami od sebe jer nisam imao opciju request, evo sad su mi na jednoj stranici odbili request, dvije su mi jos ugasili, ostao request na jos jednoj, pa cu sacekat par dana kaciti vise objava i poslati zahtjev, ako ne nadam se da ce opet za 3 mjeseca vratiti stranice. Nemam sta drugo ciniti
Stavljo sam storije i ponekad objavu, nisam redovno kacio smarali me bez reacha
Na jednoj stranici sam 14 dana kacio orginalan sadrzaj i nakon toga zatrazi review i evo na toj stranici mi vratili preporuke, ostale nisu jos jer nemam zahjtev na svim, cekat cu da mi ponude tu opciju i na ostalim
A jesi li na toj što su ti vratili prije tražio review pa odbili i ponovo se pojavila opcija za review? Meni su na svim odbili i još nemam opcije.
Na ovoj sto su vratili sam imao review opciju i nisam je htio koristiti dok nisam kacio orginalan sadrzaj, a na ostalim nemam, imao na jos jednoj review opciju al tu sam se zeznuo jer sam odmah kliknu review i odbili mi i sad nemam
A kakav si orginalan postsvljao slike, video, statuse?? I jesi brisao stare objave
Izbrisao sve objave zadnjih 6 mjeseci, i kacio 1-2 objave dnevno slike samo i to je to
Slike sam ja pravio dakle nisu se mogle naci na netu prije toga
Na jednoj stranici mi uveli da moram platiti da bi objavio linkove…
Ma daj zar su poceli vec s tim, jel sve linkove koliko se placa, jel se racuna link u komentaru ako zalijepis mozes vise info poslati da se pripremim lol.
Ps: ove stranice koje su mi ukinuli preporuke, dosla mi obavijest kad zavrsava blokada, u septembru sve.
Je li dosao neorginalan sadrzaj ili nesto drugo?
Sto se tice linkova doslo je prijatelju moze objaviti link ali nije klikabilan a sto se tice Meta Plus da bi objavljivao linkovr kosta 190€ mjesecno po stranici. Nije jos skroz zazivilo, testiraju trenutno