Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Pa ima u biznis opciji da objavis odjednom na vise stranica sta zelis.

da je fb biznis opcija dobra ne bi bilo ovoliko alata koji rade to isto

Ovi alati su stariji ali sta fali biznis opciji,ode se i postavi link i obelezi na kojim stranicama ce se objaviti.
Msm koja je razlika!?

Zato sto je ovamo posve jednostavno, mozes podijelit stranice i grupe, samo organizovanje je jednostavnije i ljepse izgleda. Gomila nekih modifikacija, msm da mozes i stavit grupu linkova odjednom pa da ti objavjuje npr svaki sat vremena umjesto da rucno objavljujes. Opet, da fb biznis alatka valja, ne bi ovi imali poslao uopste

Izgled manje vise, jednostavnost ne moze u biznis jednostavnije ali automatsko objavljivanje mozes da spojis preko feed opcije…sve se moze srediti.
Ovi alati imaju reklamu a za biznis mnogi ne znaju.
Suite i biznis nije isto.
OK ti trazis zamenu a ja sam samo napomenuo da skoro sve alate ima i u biznis opciji pa da ne spamujem dalje.

opet kazem, da sljaka kako treba, ne bi postojalo ovoliko alata sa strane

Ja koristim od pocetka biznis opciju i dobro mi radi poslove.
Pitao si za objavu linkova na vise stranica i ja sam napisao da u biznis opciji dobro radi.
To sto ima brdo ostalih to nije moj problem.
Ima i brdo klonova kao YT sajt pa je YT najjaci.

ok, ja kazem da je krs u poredjenju sa ovima i ne vidim poentu dalje rasprave. Cisto sumnjam da si radio priblizan broj objava na meta biznisu, koliko ja na kuko.io…

Sto se tice ostalih, koje programe koristete?

Vidim svi imaju vece cijene nego sto je kuko imao, uz to i manje usluga (manje stranica povezano, limiti sa brojem zakazanih objava i sl). Sve su sanse da cu se morat vratit na postcron

Imam preko 70 stranica vec 10 godina.Ni ja ne vidim smisao dalje rasprave jer svako ima svoje misljenje.
Ranije sam radio sa svim tim decijim programima i onda shvatio da biznis koji se pojavio pre par godina radi mnogo bolje.

1 Like

kako vam ide fb trafic posljednjih 5-10 dana? kod mene sve kao hoće ali većinom neće :grimacing:
nekako min -30% :roll_eyes: :thinking:

kod mene ekstra, jos se pojacalo… obicno bih ocekivao oko 50, eventualno 60k, al sad imam ovih dana fino preko 100k…

samo je problem sto su stalno isti ljudi… kad je krenula korona, fb mi je gurao postove i stlano su dolazili novi ljudi i svi CTRovi bili dobri… sad se vrte jedni te isti i oguglaju na reklame. Na adnow mi duplo manji ctr nego inace, slicno na native media i adsensu.

znači samo meni pad od 80%

Ima li angažmana? - - - - - - - -

za ovaj angažman doseg da je sve ok trebao biti 40k

Sve je to isto, dobro i ovo bude, ostale nemaju po 20-50 lajkova, 3-5k domet

Imam stranica koje prije 7 dana razvaljivale…mozda max 10% pad i desava se da pola sata skroz slabo post radi pa samo probije naglo

ima li netko da poznaje nekog da je dobio reels :thinking:

2 Likeova

Ne znam da li ste upratili u zadnje vrijeme ljudi na fb kače link u komentaru, e sad koliko je to efikasno za duži period ne znam. Šta je po vama najbolje raditi na stranici. Da li je bitna aktivnost, da se kače neke slike koje će privući lajkove i sl. da li će slike oboriti klikove članka koje sherujemo, ili je pametnije da se samo sheraju članci. Volio bih da pišu ljudi koji ne sheruju show, politiku itd. Sajtovi zanimljivog karaktera.

jel ima ko’ dns nekih poteškoća sa dometom-prometom ?

Cijeli April je dno dna :roll_eyes: