Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Legendo to je problem svima, nije samo tebi svima je reach smanjen drasticno barza 60%.

Kad ce se vratit, mozda nikad.

Kako je smanjen svima? gdje je onda nestalo tih 60%

ima li još netko ovih dana, a posebno danas, problema sa prometom sa fb ?

Naletio sam prije odredjenog vremena na neku stranicu tipa tehnologija a podijeljeni postovi horoskop itd nidje veze i onda se cude mali reach jednostavmo mora da je mali reach

Kod mene je zadnjih par dana baš katastrofalno. Posjete su smanjene barem 70%. Rič uopšte ne postoji kao da nikom ne prikazuju linkove :thinking:

Meni već par mjeseci tako.

1 Like

9 meseci pakla, nekome je nikad bolje, neko nema sta da trazi i sve je bez objasnjenja

1 Like

Ista situacija. Neobjašnjivo. Meni je od decembra ovakav pad.

registrjte novu domenu, malo sredite sajt i pocece i vas gurat nekad

Nije kod mene od decembra. Od prilike od polovice juna polako krenulo nizbrdo. Trenutno 80% manja zarada i rič na 560.000 ljudi. Ovo furanje facebooka na tiktok i instagram i guranje ovih kratkih videa će nam konačno doći glave :frowning:

1 Like

Je ne znam sta da kazem.

01.05 me gurali (500+ eura dnevno), pa ceo 01.06 apsolutno NULA. Sada od 01.07 me opet guraju kao nikad do sada.

Smejacete se, ali tacno svakog prvog u mesecu mi Facebook odredi algoritam. U pocetku sam mislio da sam lud, da mi treba malo pauza oko svega, a onda sam poceo da pratim i pisem statistiku. Sada sam 100% siguran da svakog prvog u mesecu, Facebook mi odredi algoritam.

Što kažu kod nas" Nekome ne svane dok se drugom ne smrkne" :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likeova

Haha, nasmeja me ali tako je. :joy:

1 Like

Ne znam da li ste primjetili ukoliko vam padne hosting, kao što se meni sinoć desilo. Sve linkove koji su korisnicima na news feedu fejsbuk briše i sortira kao spam. Dobio sam 20ak obavijesti sinoć i navode ako tako nastavim slijedi ban :stop_sign::roll_eyes:

Dobih i ja sinoc… al samo zajednu stranicu? na ostalima sve ok (a imam 20)

ovi brojevi su ne tako davno (jan.feb.) išli do 3m :sleepy:

1 Like

Jel ima iko problema s debugerom ovih dana? Znaci ucitava mi sve one parametre, i pronalazi sliku (slika valja, link valja) al ne ucitava sliku uopste u “preview-u”… neke onda linkove normalno objavi fb, a na nekim ostavi prazan clanak bez slike

Jedno desetak dana zeza. Barem kod mene.

Oprostite na off topic Ali može li mi neko ponovi. Naime, lik koji je radio kod nas je oba acc koja su bili admini svih sajtova (moj Livnu iz 2011te i bratov) prebacio u imena TNT Grupacija i Tnt digitala i tako radili

Jedna od stranica koju mi fejs ponovo gura ovog meseca. Samo linkove objavljujem. :slight_smile:

Screenshot_1

1 Like