Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Ja @followers opciju imala na stranici od 13k. imam je i dalje, tek od jučer imam tu opciju na stranici od 15k. Imam i na drugog stranici od 15k. ali nju ne koristim. Dok na stranici od 72k nemam ništa od opcija tagovanja. Sad provjerim imam @followers opciju i na maloj str od 2.5k.

I meni na jednoj od 15k ima opcija followers

Meni se to desava sa instagramom

Poslije godinu dana restrikcija :roll_eyes:

2 Likeova

Ma džabe sve. Imam isto veći reach, ali klikova ne.

1 Like

Facebook izgleda teži sam sebe da uništi. Totalno mi uništio reach od sinoć a i drugi prijatelji se žale. Znači užas, užas, užas!

1 Like

Jest od sinoc je haos kod mnogih

1 Like

Ma nemam riječi, ludilo eto. Ubiješ se za jedan tekst, a onda ti ga Facebook ograničava

Jel zna neko vise o ovim oglasima na facebooku, domaca stranica iskoci mi sad oglas na videu kao yt da je u pitanju. Kako su uspjeli doci do monetizacije ili je ovo facebook sam ubacio od sebe ?

Sami ubacuju a autori videa s naseg podrucja nemaju pravo na ostvareni profit od oglasa

E jesu bolesni debili, i ono malo nade sto bi se moglo iskoristiti ne daju

2 Likeova

Napravio sam fb grupu, i stavio automatski da poziva ljude, medjutim imam problem da ljudi ne mogu komentarisati nijedan post, gledao sam postavke sve je ok, jel zna neko sta treba ukljuciti?

Možda su isključeni u postavkama. Imaju ovdje smjernice za isk/uklj komentara pa možda pomogne Turn off post comments or comment replies in a Facebook group | Centar za pomoć Facebook