Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Postavio u komentar ispod objave. Jučer prvi put nije radilo, danas je pozvalo sve članove. Međutim postoji ograničenje od jedne takve opcije dnevno - uglavnom se koristi za neku udarnu vijest

ja probo i ode mi kao obični komentar… je li tebi ono poplavi?
na 5 različitih, od malih do velikih, od novih do starih, i ni na jednoj stranici ne radi

Nije mi radilo @followers i @highlights, ali @pratitelji uredno funkcionira. S time da treba odabrati pravi tagline koji se otvara - piše: “može spomenuti pratitelje jednom dnevno” i taj se onda klikne

Radi prema jeziku. Ako ti nije engleski jezik, nece ti izbaciti @followers ili highlights, logicno. :stuck_out_tongue: Vazi i za obrnuto.
Radi na stranicama ispod 10K pratitelja, a highlights ne radi jos na svakoj stranici (ili, moze biti da je i povezano sa profilom, preko nekih da mozes, a preko nekih da ne mozes koristiti opciju, sto nisam testirao jos).

Moja Facebook stranica ima 16.000 pratitelja

I imas opciju da koristis @pratitelji? Mozes li slikati broj pratioca i kad pokusas iskoristiti opciju, ako ti nije mrsko.

Objavio sam prije dva sata i trenutno je na dosegu od 25 posto. Vidjet ću kako stoji sutra u ovo vrijeme da budemo bolje informirani, ali svejedno bih volio da još netko potvrdi da mu je prošlo :slight_smile:

Meni jučer prvi put nije prolazilo, ali danas je s @pratitelji u komentaru. Dodao sam komentar da ne bude bezvezno već da ima smisao zašto

Tek sad vidim da ovo se moze jednom sedmicno koristiti…

Meni vise od 48h traje sve sam update sto je do mene bilo, ali ne radi

Objava je na 55 posto vidljivosti, što je zadovoljavajuće. Loša strana ovoga modela je što slanje notifikacija kod nekih bude iritantno pa je nekolicina izašla sa stranice. S druge strane nekolicina je došla na stranicu :slight_smile:

Kod mene ima @followers na jednoj stranici, ostalo nema nigdje

Koliko pratioca imaju stranice

Ažurirani podaci: Predmetna objava na mojoj Facebook stranici od 16.000+ članova s tagom @pratitelji obuhvatila je 10.000+ članova. Na objavi je oko 150 lajkova.

Nisam u međuvremenu ponovno koristio taj isti tag jer ne želim spamati, kad bude udarna ekskluziva onda ću ponoviti postupak.

Kako znas koliko je obuhvatilo ne kontam…?

Zezaš me? :slight_smile: Pa valjda svaka stranica ima analitiku, posebno za svaku pojedinačnu objavu.

Trenutno za ovu stoji sljedeće: Prikazi objave 10.098, Doseg objave 10.175, Angažman 1460. Kad se ažurira, vjerojatno će te vrijednosti biti više.

Primjera radi, druga objava koja je išla BEZ TAGA ima 110 lajkova i trenutne sljedeće analitičke podatke: Prikazi objave 6066, Doseg objave 6066, Angažman 684.

Dakle, očito je korištenje taga @pratitelji korisno. Nejasno mi je zašto još nitko ne potvrđuje da mu je također prošlo kao meni?

Aha to je drugo tako gledas mislio sam govoris da se vidi negdje tacan broj tagovani…

1 Like

Meni ne radi “pratitelji”/“followers”, ali radi “highlights” koji se jednom sedmicno moze upotrijebiti.

1 Like

Moram napomenuti da sam tag “pratitelji” iskoristio na lokalnoj temi, ne nacionalnoj. Vjerojatno bi broj klikova na članak bio veći da je tema bila šire zastupljena, tako da uzmete to u obzir ako analizirate brojke

Probat ću “highlights” :+1:

Mozes li uslikati broj pratioca stranice, nejasno mi je i dalje ako imas 16K followera, a da ti radi opcija @pratitelji, nama ostalima ne radi…

Upravo to, kako možeš koristiti tu opciju na 16k stranicu?