Merge mi opet funkcioniše i na ostalim stranicama, pa kome nije radilo spajanje neka pokuša ponovo
Primjetio sam da te spojene stranice nakon jednog krsenja sto oni oznace odmah ugase…. Nije kao kod novih ili starijih da ono par krsenja tolerisu posalju u crveno, ove samo ugase
Ne znam, to tek sad cujem, a obje stranice sto sam ih sad spojila su prije 3-4 godine spojene od drugih str. ovo im je drugi merge, sad imam samo dvije stranice
Zašto ih spajaš? Koliko imaju pratitelja?
Bile po 14-15hiljada. Pratitelji stagnirali, uopste nije rastao broj. Sad je na 50kk, druga koju nikad nisam spajala je na 70kk vec 3 godine, koliko novih pratitelja toliko i izgubljenih, stoji u mjestu
A jel ti kad spojis samo prebaci pratitelje a lajkove ne prebaci?
Samo pratitelje, njih obicno ima vise na stranicama, i kad prebace, mislim da ne prebace fb racune koji nisu aktivni vec duze vrijeme
Meni od 15 skoro i nema reach, piše pad - 60%, a pratioci počeli da idu u minus.
Tacno na grafu se vidi totalni pad Dec.3 tak ostale stranice 4 isto
Tako je i meni isto, skočilo skroz gore, onda samo pad i više se nije vratilo ni malo…
Nesto novo rade ubacuju
Ma svaki početak mjeseca je loš za facebook, ne znam razlog al sam primjetio da se svakog mjeseca na početku “zavrne” reach i onda postepeno odvrću kako žele. Al nikada ne odvrnu na onaj nivo gdje ti je bio max neki. Ugl, smanjuju reach postepeno do nekakvog vakta. Vidjet cemo
Bila je greška kod FB-a, poslali svim stranicama da “nisu za preporuku”. Restrikcija trajala oko 15 sati. To je počelo prije 2 dana. Kod mene se desilo jučer.
I meni bas na mail doslo na dvije gledam sta je ovo, otvori stranicu pise preporucljivo sve zeleno
Fejs propao.
On je propao samo za linkove, sve ostalo je ok
@Dali nije ni za linkove propao. Nego mnogi od vas kačite slike krokodila a očekujete klikove na linkove u vezi Vučića. Ne ide to tako.
Evo ti ta ista stranica sa 1,5k pratioca koliko ima klikova na linkove. Obrati pažnju koliko imam pregleda na slike, to je tako jer na stranicu nemam ni jednu sliku, ni jedan video.
ne kacim ja ovo gore kako si naveo svaka slika u linku mi je u skladu sa naslovom teksta ,isla stranica godinu do 3 decembra ,stala i to je to ,poenta je jesi li u algoritmu ili nisi,nema tu neke mudrolije.
Ti si druže izolovan slučaj. Za linkove su skoro sve mrtve. Reels idu odlično, ali linkovi, sve uredno kako treba ali mrtvo.