Na bih profilu uopste nemma tu opciju, nego na jednom preko vpna
Godinu dana nije bilo ove opcije, i jutros se pojavi. Prebacila sam jednu od 15kk u drugu od 20kk. Cijeli dan je prebacivalo. I drugu sam htjela spojit ali nece iako je zelena i nema kazni, ali je dobila posebnu restrikciju na monetizaciju za bonuse nakon sto sam ih sama obustavila, pa valjda zato nece, mora sve bit zeleno, i preporuka i monetizacija da bi se spojile, i isto ime stranica.
Mozda je do toga prije je moglo spojit i stranice koje imaju krsenje
3 sam imala sa istim imenom, sad dvije, i ne da mi da spojim samo zbog monetizacije. Pisala sam sa profila za prijavljivanje greski, ali nista se ne desava, stoji crveno nakon ukidanja bonusa. A cetvrta stranica na kojoj imam restrikciju vec 11 mjeseci niakd nije izgubila monetizaciju, sve zeleno . I tu sam budala uklonila bonuse.
Probam bas ponovo drugu stranicu isto ima krsenje prodje najnormalnije…ali manja je upitanju pa i nije toliko bitno
Nijednu vecu nisam uspio…par manjih normalno prodje
Danas opet nestala mi opcija i preko vpna…
Da te ne prebaci na pogresnu stranicu? Ja jedino nemam na jednoj koja nema slicno ime ostalim, a ove dvije posljednje i dalje ne mogu spojit.
Nije isto ime sve isto ali nece nesto. Nisam danas pokusavao
jel ovo vise nije moguce na fb story ubaciti link?
Radi normalno, jedino se opcija za link “čitaj više” i slično ne vidi ako kao admin gledate story
Da li je još nekom slab reach, objave jedva 1000 prelaze?
meni je na nekim pao reach , neke jos uvijek idu dobro
5-10 dana dobar reach, onda potop ne može da pređe 1000… Ne može jedan mjesec normalno da prođe od početka godine.
Samo gura Reels, pogledajte stanje na jednoj od mojih str. 3mil pregleda od osoba koji me i ne prate.
Kako samo na reels? Ja imam 3.5mil i sve na link?
Pa eto, vidi se iz priloženog, kod mene na stranici ništa ne ide što se tiče pratilaca (nešto malo zeleno je samo za slike), a FB predlaže drugima najviše reelse i poneku sliku. A nemam na linkovima nista zato ih i ne objavljujem više, jedan link u 2 dana ako objavim to je to.
Za šta služe ovi pratitelji?
Kod mene aman spavaju, Ukupno imam 11.2 miliona pregleda na Reels u posljednjih 28 dana, na 15 reelsa, oko 7-8 ima preglede oko milion. Skoro sve ljudi koji ne prate. Nikakve koristi od Reelsa jer nema oglasa u njima.
Tako je i kod mene 2-3%, skroz loše, pratitelji izgubili svaki smisao…
Reach još uvijek slab?