Facebook Pay - novi sustav plaćanja za WhatsApp, Instagram i Facebook

Facebook lansira novi sustav plaćanja, prikladno nazvan Facebook Pay. Bit će dostupan putem, naravno, Facebooka, Messengera, Instagrama i WhatsAppa, a osmišljen je tako da olakšava plaćanje putem tih Facebookovih popularnih društvenih mreža i aplikacija. Uz pomoć Facebook Pay sustava moći ćete slati novac prijateljima, kupovati robu ili slati donacije…(cijeli članak)

1 Like

Opet treba paypal,taman sam pomislio da ce biti nesto jednostavnije kao primer da se plati preko sms pa da svima bude dostupno a ovako se mora imati paypal,devizni racun…I opet cemo mi odavde biti zadnji za tu mogucnost.

Cuj sms-om, omg. Jel ti znas koliki je fee npr na fortumo.com?
Za nase balkanske zemlje je preko 50%, jer se u tih 50% ugradi telekom(isp) pa onda fortumo i na kraju od npr 10 dobijes 5e. Tako bi korisnik na facebook pay morqo preko smsa poslati 40e pa da mu na racunu bude 20e. Sto je nigdje veze…

Imam fortumo godinama i php skriptu na sajtu za pozdravnu poruku ili sta mi naruce da se salje.
Uzimaju i 60% ali je lakse platiti pa se to placa npr pretplata na popuste svaki mesec…njih hiljadu neka plati zaradi se 5k evra.

Slabo je to bgmi, dobijes pare na paypal nako 3mj, barem sam ja tako dobivao.

Bude i do 6 meseci ali ja izdajem sajt za pozdravnu ili kakvu naruce poruku,jer mnogi nece da se bakcu i sastavljaju php skriptu.