Facebook prodaja

pozdrav svima

vidio sam slucajno kod otvaranja stranice na facebooku da su uveli neke kategorije prodaja/kupovina mislim, mogu ja otvorit facebook stranicu i prodavat cd keyeve original za igre ili mi je bolje otvoriti web stranicu?

tj jeli moram imat reg udrugu ili firmu za takvu vrstu biznisa?

mozda sam stavio u krivu temu pa zato nema odgovora

imam jos jedno pitanje, jeli ima u hrvatskoj neki “supplier” cd keyeva? ili je moguce legalno poslovat tako da kupit npr u tajlandu ili rusiji preko paypala key i prodajem ga tu?

nije legalno!

hvala na odgovoru, znaci da je vecina takvih “trgovina” nelegalna jer salju key na mail a nepostoji dobavljac koji se samo tim bavi kao sto ima u svijetu…

Ne možeš prodavati nikakve “keyeve”, ništa to nije legalno. Samo što u raznim državama razne ilegalne stvari prolaze. Kod nas, recimo, si mogao prije oprati tvornicu, a sve biti ugledni gospodarstvenik. Ili, recimo, biti restorater, a 85 % prodaje raditi na crno. Pa bi netko izvana to gledao i pitao kakvu on firmu treba registrirati kod sebe da to može i on tako. Eh, ne može. Moraš biti u pravoj državi da bi to mogao. :slight_smile:

Realno, to sto nije legalno, ne znaci da ne mozes to da radis. Niko te nece provjeravati. Pokusaj, imas moju podrsku.

[quote=“iNtuitive”]Pokusaj, imas moju podrsku.[/quote]Zamišljam čovjeka kako stoji iz ograde mosta. :smiley:

dobar dan
imam jedno pitanje vezano uz facebook prodaju.Ja imam trgovinu na malo i stavila sam na facebook stvari koje prodajem.
Dali mogu ja prodavati stvari ako mi neko naruči i poslati preko pošte?
Nemam internet prodaju i niti stranicu nego samo na fb! Dali osoba koja kupuje može da mi plati na moj račun dučana preko virmana?

Ako pristanete i ti i ta druga osoba, sigurno da može.

Ali meni su rekli da nesmije fizička osoba uplačivati na račun trgovine,ako da onda bi trebala biti registrirana i kao web prodaja!

to nije točan podatak …


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja