Pozdrav, zanima me preko kog sajta objavljujete na fb. Ja sam koristio godinu dana kuku.io i prezadovoljan sam. Ali zbog izbora u Belorusiji i zabrane rada servera, kuku trenutno ne radi. On je kostao 55$ za 90 stranica.
Koristio sam postcroj, dobar je ali je dosta skup, 100 stranica 200$ i postfity 200 stranica 70$ ali ne moze preko 25 postova dnevno.
Vidim everypost ima 100$ 120 stranica. Sta vi preporucujete?
Inace zanima me samo preko 70-80 stranica i da kosta do 100$
Vidim nema postova na fb a ne sjecam se da sam dobio email od kuku-a… Neodgovorno
Postcron sam koristio prije, i to prije nego sto je mnogo poskupio- i ostavio sam ga prije nego sto je poskupio i nisam ga htjeo koristiti ni kad su mi davali 3 mjeseca dzabe- ne zbog inata nego zato sto je tad bio teski krs… Zamisli nastelujes 25 postova da se objavi, a ono prodje samo 15… e to je tad bio postcron
Koristio sam i hootsuite… Skupi su ali za razliku od postcorna i kukoa mozes i tagovati stranice druge- to nekima moze mnogo znaciti
Ne pije vodu kod mene to za 10,20,30 stranica. Postcron je dobar po meni, ali skup je dosta. Ne bih ni menjao kuku, on mi je dobar kompromis cene i sta dobijem, ali jbg poltiika