Facebook se raspada

Nisam pratio i vidio članake na temu nedostupnosti Facebooka ali koliko vidim malo-malo su stranice nedostupne. Ne znam da li je samo kod mene ili generalno. Slabo ima koristi od njih ali svaki klik se broji :slight_smile:

1 Like

meni neki problem s grupama… htio napravit nove grupe i poveza na stranice i da automatski poziva al nmg nista uradit sa stranicom kao adminom… mogu samo dodati admina svom lincom profilu i onda radit

Objasni malo vise, nisam te razumio najbolje. Jesi li sa stranice prihvatio poziv da budes admin grupe?

Meni je nekad teško povjerovati da je neko toliko lud, kao fb, da smanjivanjem organskog reacha faktički sam sebi puca u nogu. Koju oni logiku slijede, nije mi baš najpoznatije osim pukih pretpostavki. Sve u svemu, oni ovakvim ponašanjem samo sve više odbijaju korisnike.

1 Like

Ali bukvalno, u fazonu su budi aktivan na našoj platformi, ali nemoj zarađivati. Za sve ove godine nisu ponudili nikakvu opciju monetizacije osim instant articla kojeg su ukinuli. Jedina nada nam bili sajtovi, a sada to hoće da istrijebe. A o video monetizaciji da ne pričam, ona neće nikad doći na naš prostore.
Još malo i biće gasi stranice motaj kablove haha

1 Like

Ne, nego sa stranicom napravio fb grupu… i sa tom stranicom ne mogu raditi nista u grupi… a mogu ako prkeo te stranice dodam licni profil kao admina

Razumijem, moguce ako je u pitanju dosta starija stranica sa starijim dizajnom, tako je i meni bilo (nisam siguran za novi dizajn, ali moguce). Plus vecina starijih stranica nema opciju automatskog pozivanja, ili kad dostignu veci broj lajkova 10-15-20K pa im nestane opcija. Razvijaj nove stranice, postavi im admina u toj grupi i dijeli slike, pa pozivaj ove sto lajkuju objave da zaprate i stranicu.

pozivanje za stranicu il za grupu?

Izgubi im se opcija automatskog pozivanja sa stranice u grupu, ono sto se ukljuci. Bar kod mene slucaj na vecini.

pa meni se izgubi odma, al on automatski idalje poziva

Je li još netko ima problem s povećanim uklanjanjem objava sa Facebook stranica “zbog kršenja smjernica”?

Ja ne. Rijetko mi se to kad desavalo.

Isti problem i to se dešava sa objavama koje zakazujem. Zakažem objavu i samo nestane…

1 Like

Sada sam primijetio da će naknadno pustiti objavu ako se izmijeni naslov, tako da postoji alternativa. Ne znam zašto to rade, pisao sam Facebooku, no za sada nema odgovora.

Da li sklone ovo upozorenje iz page quality?