Facebook svakodnevo šalje upozorenja za kršenje pravila ili briše objave

Posljednjih par tjedana praktički na dnevnoj bazi dobivam upozorenja da moje Facebook objave ili krše pravila zajednice ili su nasilan i uznemirujuć sadržaj. S obzirom da se radi o dijeljenju linkova sa mojeg news portala nije mi jasno u čemu je problem. Radi se dijelom o člancima koje su već na svojim Facebook stranicama sherali drugi mediji ili o mojim vlastitim vijestima. I to se radi o totalnim gluparijama kada mi lokalnu sportsku vijest obrišu i kažu da je kršila pravila zajednice. Ili mi uz fotografiju sa jednog nastupa lokalnog KUD-a od prije 35 godina napišu da je sadržaj nasilan i uznemirujuć! Dakle, totalni kretenizam.Brinu me tolike opomene da me ne bi na kraju i banali jer mi pola prometa na portal dolazi preko shita od fejsa. Ima li još netko takva iskustva.

1 Like

Pisali smo već o tome. Brišu i meni, 4-5 dnevno. Uglavnom, svaki put se žalim na odluku. Neke objave vrate, neke ne. Za sada ne utiče na zdravlje stranice.

1 Like

Meni se također slicno događa, ali mi ne brišu objave, nego ih samo spuštaju niže u feedu. Isto nemaju nikakve veze s nasilnim i uznemirujucim sadržajem.

Da, i meni je počelo sa spuštanjem u feedu, neku samo jednostavno obrišu. I ja sam par puta tražio pregled ali oni kasnije “problematičnu” objavu obrišu i poslije napišu da nisu u mogućnosti izvršiti pregled. Naravno, jer su je prije obrisali :). I meni piše da je zdravlje stranice dobro i ne čini mi se da za sad imam neke velike štete no nekako me strah da ne bi bilo ono “tri kornera - penal”, odnosno da nakon nekog određenog broja upozorenja ili brisanja me jednostavno ne zblokaju.

Sporo gašenje malih neovisnih subjekata. Nema u tome budućnosti jer osobno smatram da je sve organizirano s jasnim ciljem, Facebook postaje mreža samo za odabrane

Meni je stalo prije nekih 10-15 dana a isto su svakodnevno bas slali, ali posalju ne vidis ni koja je objava niti imas pravo zalbe

Samo se žali na njihovu baš svaku odluku i staće vrlo brzo… valjda se onda uključi čovjek u priču pa shvate šta se radi

I meni zadnja dva dana obrisalo par postova. Crna kronika uglavnom. Nigdje veze,a također pokušao sam se žaliti, ali zadnji korak žalbe neće da pošalje.

Zadnjih mozda mjesec dva nista ne radi kako treba. Gledam sad ni bm invite nece da prihvati, onda merge stranica danima ne radi. Kao da pucaju po savovima

Meni se isto desava samo sto svaka objava pise da pokusavam privuci lajkove na neki zabranjen nacin i obrisu od 20 objava mozda jednu dvije da vrate jedina sreca je sto zdravlje stranice jos ne obuhvata

Ista stvar i kod mene. Lokalne novosti koje su podjeljene na fb i koje po sadržaju po ničemu ne krše standarde zajednice. Ugl žalim se tj tražim ponovan pregled.

Mačak Tom ganja miša, uznemirujući sadržaj molim lijepo :rofl: