Realno, facebook više nema ko da kontroliše i nadgleda( mislim,na ljudski faktor) sve rade roboti i programi. A uprli su ko magaraci da kaoo sve ono poštuju a ovamo rasulo opšte
I ne čudi me onda što vi kolege s foruma imate tema i rasprava u vezi FB.
Sad se može videti kako nestručnim programiranjem AI ili robota kao i programa algoritama se mogu izazvati štete i po vlasnike FB stranica/grupa a i ovako globalno na i nternetu.
Google ti je najbolji primjer. Rezultati pretraga su retardirani. Tekstovi koje licno nikad ne bi dopustio da se nalaze u pretragama su na prvoj stranici googla
Što se tiče fejsa, skoro su mi obrisali oglas za iznajmljivanje stana. Ali nakon nekog vremena su ga vratili, nakon sto se administrator grupe također žalio.
Jedino u Business Suite, otvoris content pa jednu po jednu oznaci i na desnoj strani pored objave otvori one tri tackice, pa mozes sve oznacene obrisat. Prije je bilo lakse u Autorskom studiju, sad se mora jedna po jedna oznacavat, pa kad oznacis jedno 50-60 kikni na te tackice i obrisi ih. Nemoj brisati nikad rucno direktno na fb profilu stranice, ejr tada obrisane objave idu u “kantu za smece” i dostupne su mjesec dana. U BM je sigurnije