Facebookovi dupli ID-ovi

Pozdrav,

jel zna netko što više o ovome.
Znači, u zadnje vrijeme je facebook uveo višestruke ID-ove. Koliko sam čuo od nekoga s ovog foruma, to je iz razloga da različite aplikacije preko ID-ova nemogu povezati koji korisnici su isti unutar različitih aplikacija.

E sad, mene je ovo prilično zaebalo, jer sam parsirao podatke iz određenih facebook grupa i mergao ih sa korisnicima sa mog servisa, koji su ujedno i korisnici tih grupa. Otkad su nastale ove promjene, počela mi baza vrištati i pišat na sve strane :confused: Blagi užas.

Sad me prvenstveno zanima dali korisnik kad posta u nekoj grupi, dali on ima fiksni ID s kojim posta unutar određene grupe…ili će facebook mijenjati te ID-ove nakon izvjesnog vremena? Gdje se o tome može više pročitati?

A mislim retardiranog li pitanja od mene…sve da pročitam jedno, za godinu dana će opet biti drugačije :confused: Formatirao bi taj facebook s guštom…

Trebalo mi je punih 10 min da smislim hack metodu, za saznati jesu li dva različita facebook ID-a od istog facebook profila xd.

Ne znam kakva je kod tebe situacija, i mozes li primjenit ovo, ali ako trebas mapiranje ID-eva usera preko vise fb aplikacija, cirni ovo:
https://developers.facebook.com/docs/apps/for-business

Ne uzdam se više u njihove API-e, do sad su mi hack metode radile duže xd