FAN PAGE REACH -Novi dizajn fanpage

Da li ima webmastera koji vode facebook stranice ?

Da li ste primjetili u posljednja 2 dana da je reach na postovima u duplo manji ?

Da li je to fb-a sto sada uvodi novi dizajn na stranicama ili ?

Ovo je novi dizajn na nekim stranicama je več promjenjen Screenshot by Lightshot

Ukoliko imate bilo kakve ideje ili nesto sto bi bilo od koristi komentarišite :slight_smile:

Vjerovatno ti se promet prepolovio, kao i svima ostalim sto imaju veliki promet sa fba, nista se tj nemoze, i ja sam osjetio dobar pad u proteklih nekoliko dana.

Mozemo se pomiriti sa tim, jer fb ima konce, te diriguje kako mu je volja, sve dok neode u propast, a ako nastavi ovako, propast mu je veoma blizu.

A nama ostaju sve druge opcije za izvore prometa.

Sto je najgore to ne smeta običnim korisnicima facebook-a , samo nama koji ga iskoristavamo i oni zele da smanje naše linkove na minimum…
Prije dva dana sam imao po 4-5 like na slikama izgleda da je bio neki BUG sinoc sam slucajno pogledao te slike i imaju po 100-200 like :slight_smile:

Fejsbuk mjenja layout na fanpejdzovima pa malo zezaju :slight_smile:

LP

Kako mislis ne smeta normalnim korisnicima. Ti si korisnik, lajkas nesto sto ti se jako sviđa i želiš vidjeti taj post, ali ne ti vidiš svaki treći post sa te stranice. Da li to tebi smeta? Meni da.

Upravo to je algoritam fb, da ti filtrira objave. Znači meni se pojavi jednom objavama ja ju ignoriram, znači ne kliknem na nju ne lajkam ne šeram, i tako par puta nikada mi se neće više pojavljivati osim, ako ne dostigne neke brutalne lajkove, pa kao fb pomisli u ovo je ipak dobro a meni je šuplje na wallu tj nema objavami on mi to ubaci. S druge strane ako neki page mi stalno daje objave i ja an svaku klikam i gledam vide i slike, jer me to stvarno zanima i stvarno to želim pratiti, onda će mi on svaku objavu staviti na wall. Znači sve ti je pitanje jel ti imaš publiku koja je to lajkala jel želi pratiti ili si ih skupio sa s4s i koliko su tvoje objave dobre?