Farmaceut.hr - Tražimo vaše mišljenje

Pozdrav svima,

Nas troje prijatelja prije pola godine pokrenulo je farmaceut.hr, stranicu posvećenu zdravlju s praktičnim savjetima, alatima i informacijama za bolji život. Cilj nam je da stranica bude maksimalno korisna i prilagođena korisnicima, pa nam treba vaša pomoć!

Ako imate par minuta, bacite pogled na stranicu i recite nam što mislite:

1. Što vam se sviđa, a što ne?
  2. Fali li nešto što biste voljeli vidjeti (npr. teme, alati, članci)?
  3. Kako bismo mogli poboljšati korisničko iskustvo?

Bilo kakav feedback – pozitivan ili kritičan – zlata vrijedi za nas. Hvala svima unaprijed.

Lijep pozdrav

Na prvu, “farmaceut” mi nikako ne sjeda. Ali baš nikako.
Vjerojatno je problem što u svim (baš svim) reklamama za lijekove ide ona brzinska “…pitajte svog ljekarnika”.
Dalje nisam niti gledao, sorry.

Sjećam se da je davno na forumu bila tema u kojoj se govorilo o Google updateu koji blokira sve health stranice osim ako nije potvrđeno da tekst pišu doktori ili neke organizacije koje su ovlaštene da pišu o zdravlju.
Ako to pravilo još postoji, ne znam kakva je budućnost ove stranice i dali se isplati zajebavati sa nečijim zdravljem.

uf, to nije ni toliko lose.. YT kanal + SAJT… naci doktora nekog, moze i opste prakse, i da bude narator/prezenter… jer ako Google (a indirektno onda i YT) gusi one koji nisu doktori, onda bi ovima trebalo biti lakse da se probiju

Pa autori sadržaja i jesu farmaceuti u ovom slučaju :smiley:

Meni izgleda super, jedino što mi sve djeluje kao funnel za ove dodatke ishrani…

Hvala ti na trudu hahha :grin:

Hvala na feedbacku. Svi autori na portalu su fakultetski obrazovani, a neki su cak i specijalisti.

Ahaa, hvala na feedbacku, u planu je da radimo i video content.

U pravu si i je funnel, treba se od neceg i zivit :grin:

Kako planirate doći do posjeta?

SEO za savjete i statične informacije će biti sve izazovniji.

Uspijevamo preko tražilica doci do posjeta, ali da u pravu si neće zauvijek biti tako s tim da dolaze AI alati…razmišljamo i o tome.

Your site looks clean and informative adding a few interactive tools or more FAQs could enhance user experience naturally. You can also check your SASSA Status Check here.

1 Like

Thank you for the feedback!