FB locked account

Danas mi je fb zaključao privatni profil uz obrazloženje da sumnjaju da ga neko drugi koristi i ponudili su mi verifikaciju preko emaila i broj.
Međutim, nakon što sam dobio verifikacijski broj kad sam ga unosio uvijek je dolazilo do greške i nakon par pokušaja ukinuli su mi i tu verifikaciju i sad trenutno nemam opcije za verifikaciju ni na email ni na broj.
Da li imam neki kontakt za podršku, u nekim postovima na forumu davno se spominjao live chat ali ne mogu naći u kojim temama je bilo?

Meni su isto zaključavali acc-ove, banovali, tražili ID check, SMS verification ali koliko ja znam live chat je sad dostupan samo preko Meta Verified. Ako ne može preko apk probaj preko browser. Ima i ona fora sa facebook.com/hacked ali nisam siguran koliko to sad valja tkd…

To mi se desilo prije 2 godine kao sumnjiva aktivnost i stojalo je par mjeseci ono sto sam uradio je da sam slao postom na meta adrese u irskoj i vratili su mi ga nakon mozda 8 mjeseci sad da li je to bio razlog ili je samo od sebe ne znam,to mi je drug preporucio jer su i njemu isto tako vratili profil