Fb osobna web stranica

Pozdrav svima, Imam jedno pitanje u vezi fb stranice kojom upravljam. Dakle, stranica se vodi kao osobna web stranica ([Redirecting...]. Ja sam admin, dakle upravljam s njom sa svoje osobne fb stranice. Tako smo je i napravili. Zanima me da li se ovakav tip stranice može prebaciti da osoba čija je stranica sama upravlja, da otvara stranicu sa svojom lozinkom, dakle kao da je nova osobna fb stranica. To bi nam sada više odgovaralo zbog osobnog messengera (pošto sada može samo preko moga), i slično. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan, no cilj je da je stranica samostalna, poput svake osobne fb stranica, a da pri prebacivanju (ako je moguće), ne izgubimo ništa što je objavljeno. Unaprijed hvala na strpljenju i mogućim savjetima.

Naravno,

tu osobu dodaš kao administratora, ili moderatora, i onda ta sa svog osobnog profila može upravljati stranicu ili samo odgovarati / pripremati sadržaj.

U postavkama imaš dio za admine.

Odeš na stranicu > odabereš Settings (Postavke) gore desno ispod inboxa > u lijevom stupcu sada imaš razne mogućenosti i jedna je Page Roles (mislim da nema prijevod za to) i tu dodaš drugu osobu kao moderatora/administratora/urednika šta ti više odgovara.

Hvala na odgovorima, ali problem je što ta druga osoba nema osobni profil.

Pa jednostavno je - neka ga kreira.