FB spajanje stranica ?!

Stalno mi daje ovaj text>

Ove stranice ne možete spojiti jer su predaleko. Stranica smije imati samo jedno povezano mjesto; ovim alatom nemojte spajati različite podružnice poduzeća. Ako se mjesta odnose na isto mjesto, pokušajte najprije promijeniti mjesto odredišta, pa pričekajte da se lokacija ažurira.

Probo mjenjat mjesta ovo ono, ne kuzim kaj oceju?

Da li se stranice uopšte koriste u istu svrhu, moraju također biti istih naziva s tim što se na tu što je hoćeš spojiti doda 1 ili neko slovo na kraju i onda spojiš…tako je bilo nekad, nezz sad nisam odavno spajao stranice…

1 Like

Upravu si, treba im staviti istu svrhu tj ako je jedna stranica sportas mora biti i druga i jos ista imena imati.

Ima sve, isti naziv, istu svrhu,…itd

1 Like

Vidi da nije neka slucajno skrivena od neke zemlje ili nece ugl stavi sve zemlje da je mogu pronaci

Kak to mislis?

1 Like

ako sam dobro razmio, obje stranice moraju imati slično ime, na primjer “Volim nogomet” i stranica “Nogomet život” ili moraju imati korisnička imena @… slična ???

Kažem opet, prije davno još kad sam spajao stranice bez problema, spajao sam stranice ovakve Nogometni fanovi sa Nogometni fanovi1 i uvijek bez problema sam ih spajao, kakav je danas sistem spajanja kod fb-a nezz, jer kažem nisam odavno spajao stranice jer nisam imao potrebe.

drustvo imam problem sa spajanjem stranice radi se o tome da stranicu koju zelim spoiti nema je na popisu stranica a admin sam te stranice

Mislim da ti to jako puno govori o tvojoj namjeri…

ima li neko kakvo resenje za ovaj problem

pozdrav da li neko zna zasto ne mogu spojiti stranice evo slikao sam sta mi izbaci kao razlog, da li je neko imao ovakav problem?
Screenshot_2

Mislim da ti jasno piše u čemu je problem. Došao si na tanak led u FB očima.
Možeš napraviti novi profil, prebaciti stranice na njega i tamo ih spojiti… ali po mom mišljenju šanse za ban i brisanje stranica su ti 50-50.

Sretno

Može se ukupno spojiti 5 stranica u jednu, vjerovatno si presao taj limit

pozdrav zanima me dali postoji određeni broj stranica koji se može spojiti na jednu stranicu

Kralju pa pogledaj iznad tvojeg odgovora sta je covek napisao :open_mouth: Tj. on je tebi i odgovorio, pitas nesto sto ti je vec neko odgovorio?

Poz ekipa…zelim spojiti manju u vecu stranicu hoce moci tako?

Isto ime, iste slike profilne i cover slika, ista kategorija, ista stavka " o nama" , znaci sve isto i predate za spajanje.

Ova velika je dobila restrikciji i to zbog slika… radila perfektno slike linkovi…imam istu manju, ako ovu veliku spojim u malo hoce tad restrikcija biti maknuta mislim na kvalitet stranice?

Ne možeš spojiti veću u manju :sweat_smile: Samo obrnuto može, i restrikcija neće nestati.