FB stranica na prodaju 12K- 40e

Prodajem fb stranicu od 12 K , populacija muska 94% , zene 6% , 25-35 30%, 35-44 26% i 44+ 20% a ispod 25 godina 14% populacije (muske) 7K balkan od toga 3,7K srbija i ostalo dijaspora .

Stranica nema prijava, nema restrikcije, moze se mijenjat naziv, cisto uredno, dugo radi, nema prekida , ko je zainteresovan neka se javi u inbox cijena 40e, ko misli da je puno neka nađe sebi jeftinije i bolje . Pozdrav

Posalji link u inbox. Ako je ok uzimam.

Imbox zanima me

molim i ja detalje u inbox

To malo teže, da sa 10K lajkova menjaš naziv.
Jedino u nešto slično.
Al prvo treba proveriti jel su pravi lajkovi. :grinning:

postavim te prijatelju za editora, pogledaj poruke koji se ljudi javljaju, lajkovi na objavama , ulazci na clanke i sl . pozz

Prijatelju, jedino da ti posaljem link stranice, objavio sam sto ima, srbija 3,7 bosna i hrvatska po 1,5K crna gora i makedonija oko 700-1000 i ostalo nasa dijaspora

Kupovina FB stranice od nepoznatih je vrlo riskantan posao, jer onaj ko je prodao može da se kasnije žali FB administraciji kako mu je nalog il stranica hakovana, i oni su dužni da mu je vrate.
Dosta njih su tako ostali i bez para i bez stranice.
Inače na FB imam 9 stranica i 8 oglasnih grupa.

Prijatelju, onda kreiraj svoje stranice, inace 40e su ogromne pare, godisnja plata od jacih advokata sa balkana, a na kraju krajeva, fb da ti odgovori na obicni tiket treba mu cca 15-25 dana, znam za 20 slucajeva da su profili provaljeni, stranice ukradene ali nikada da je fb stao u odbranu onog cije su stranice ukradene , samo vrate profil . Sportski pozdrav !

Samo kažem šta može da se desi. Ako je bar jednom neka objava na stranici sponzorisana onda je povezana sa nekim računom. Baš bi voleo da vidim da mi ne vrate stranicu, a ona povezana sa mojom karticom ili paypal računom… Ma nema šanse.

Daj molim te reci, kako mozes dobiti stranicu nazad, stbarno me zanima … jer ja znam posve oprečne situacije.

Ne moraš meni verovati, izguglaj koliko je njih prevareno koji su kupovali FB stranice, i to ne za male pare. Postavio bi linkove, ali je verovatno zabranjeno reklamirati druge forume.
Prodaja FB stranica je na mnogim forumuma zabranjena! Lako ćeš naći na kojima i zašto.

Sve ja to znam. I onda znam tipa kojem je netko hakirao email, vjerojatno phising, ukrao FB stranicu, vjerpjato vise njih, sve ih mergao u jednu, tip je slao mailove u facebook i nista se nije dogodilo. Bas nista. to nije njihov problem. Iako je placao, imao oglasavanje, sve je napravio ali FB nije briga. Cak ni uz presliku kaznene prijave policiji.

Nakon toga sam shvatio, svi dajemo lovu, a fb nas sve vara kao mlade majmune.

Facebook

Nije dopušteno trgovanje elementima, značajkama i prostorom Facebooka (prodaja stranica, prodaja likeova, iznajmljivanje prostora, kupoprodaja kupona za oglašavanje).

Tehnicki tako je i na ovom forumu, medjutim praksa je nesto sasvim drugo :smiley:

1 Like

Javi se u inbox zainteresovan sam

1 Like

Inače prijatelju ova tema je bila pre 5 godina

Samo info za tebe pozdrav

2 Likeova