Fb Stranica sa 220,000 Fans - Kako zaraditi

Imam fb stranicu koja ima skoro 220,000 fans, kag god nesta postavim uvijek imam 500-1000 lajkova a videos idu preko 1500.

Zna li neko kako bi mogo zaradit nekog novca sa ovom stranicom? STa vi radite?

Mozes zaradi i dobre pare,napravis slicnu web stranicu kao i tu fb i tamo sibaj posjetu i preko adsense monetiziraj

to sam uradio al slabo idu na stranicu, malo posjete i odma odu i slabo se vracaju. Mislim da mi treba dobra ideja neke da websitranicu sredim al trenutno samo stavljam slike. O autima je tako da je tesko

stavi ovdje link stranice ili na pm posalji jer ovako ne mogu dati konkretnije prijedloge

www.volkswagentuning.com

fb stranica fb.com/VolkswagentuningVW

Da sam na tvome mjestu promjenio bih wp temu i počeo objavljivati članke a ne samo post sa slikom.

Postavljam slike jer neznam kako da nadjem nekog da pise te clanke na engleskom o VW

Objavi oglas…

Imaš milion stvari, ali za početak :

  1. Bolji server
  2. Bolja stranica ( WP jok )
  3. AdSense
  4. Informiši se više o copyrightu
  5. Niko nije rekao da ti moraš isključivo obrađivati tu temu, već možeš postavljati bilo šta što je “in, fun” što privlači narod, a i dalje ostati vezan za tu temu, isto tako web site ne mora biti vezan samo za auta, tuning (mala posjeta - slabo to koga interesuje), već se baziraš na sve što je popularno, in, u trendu kako bi privukao više posjeta, više posjeta veća mogućnost zarade od AdSensa.

Razradi plan, s ovom web stranicom, nećeš puno zaraditi. Prvo što je sporo, a drugo nema neke funkcionalnosti, niti je previše zanimljiva, nije ni čudo što se korisnici ne vraćaju. Poslije možeš odabrati u kojem pravcu ti najbolje ide i baziraš se na to… Eto šta ‘mi radimo’ i radimo još svašta, ne samo to, gdje god vidimo zaradu, ideju, to i radiš.

Hvala drug, dosta dobri ideja si mi dao. Ima da odma pocnem da implementujem neke od ovih stvari sto si reko, kao prvo cu pa vidim hosting i da pocnem trazit novi theme.