Filmovi24.NET - Strani i Domaci Filmovi

Pokrenuo sam web sajt za gledanje filmova online.
Sajt je u CMS-u PHP Melody, ali sam izmjenio admin panel (Dosta je lakse ubacivanje filmova)
Sajt je danas gotov, krecem sa ubacivanjem filmova na sajt.
Sto se tice reklama planiram da bude maximalno 3 reklame (header , sidebar i mozda ispod filma)
Necu da ga pretrpam reklamama kao drugi sajtovi za filmove.
Imam jake fb stranice tako da mislim da mogu uspjeti.
Tesko ce biti probiti se pored Filmovizije i drugih gigant sajtova za filmove.
Sta vi mislite ?
LINK : www.Filmovi24.NET

Ako misliš uspjeti… uvijek moraš nuditi više od konkurencije…

Sajt je osnovni php melody, nemas plugins za ozbiljne servere, nemas ponudu, za sada nemas nista da bi se ozbiljno ocenilo, sam izgled je siromasan potpuno osnovni, za keywords si natrpao bukvalno sve sto si stigao, ne rade ti funkcije IMBD i Trailer ispod playera…

Za sada konkretno nemas nista sem domena.

2 stvari mogu da ti kazem odmah ozbiljan sajt za filmove ne moze nista sa 3 reklame kao sto ti kazes, niko nije u pocetku imao reklama al vremenom kako poseta raste, rastu troskovi da ne spominjemo ako moze da se uzme koji dinar bas ces da odbijes i drugo nije bez razloga sto su domaci filmovi ukinuti na 80% sjtova, moj savet nemoj da se petljas sa domacima nikako…

Da bi se probio moras da smislis nesto sto drugi nemaju jer zasto bi neko kraj sajtova koji imaju hiljade filmova i stotine serija dosao kod tebe, treba ti neki smek da ih zadrzis dali nesto novi ili neki dizaj originalan al treba nesto…

Svaki dan skoro neko krece sajt za filmove al pojavi se mozda jedan ozbiljan u toku godine koji dostigne neki prosek sto govori koliko je to tesko i koliko ljudi odustaje na kraju, takodje treba ti sto vise ljudi da postavlja jedan covek ne moze sam da radi…

Davor je sve objasnio, + naspamao si po forumu taj svoj portal, tako da ti ne gine warn.

• Meni je slicna tema otisla u kantu, isto sajt za filmove, tako da ne brijem da ni tvoja nece.

Ja sam ovaj sajt pokrenuo jer mi je dosadilo vise da kada hocu da gledam neki film i udjem na neki sajt kada kliknem udje mi na nekih hiljadu ads ku*aca.
Naravno da ce biti velika ponuda, danas sam bas nasao par ljudi koji ce da rade .
Vec imam prijatelje sajta (sponzore), nisam mislio na ads servise tipa google adsense da ubacujem , nego samo banere sponzora i to je to. Sajt je pokrenut prije par dana, temu radim ostalo mi je jos malo da je zavrsim, mislio sam nesto otvorenije , svetlije .
Moram da sredjujem header jer je malo deciji, to cu uraditi kroz dan dva sada dodajem filmove.
Pa kada sve zavrsim onda krecem sa marketingom.