Filmovita i pametan potez

Nesto sam nacuo ali ne mogu da potvrdim da je gazda filmovita.com puno pamet iako smo mi svi mislili da je radio pogresno.

Jedan izvor mi kaze da je on to sve sam napravio sa lokalnim drotom kako bi dobio top reklamu u cijeloj regiji pa i sire i onda legalno uzimati lovu od adsense-a. Ako mi neko nadje neki sajt sa stranim filmovima a da nije dobio ban? Sve je to cudno, jer koliko vidim sad ima vecu posjetu nego kad je postavljao filmove.

Eto to sam ja cuo, nemojte me shvatiti ozbiljno ali zar tako ne izgleda?

sve je moguce, samo pricu remeti to sto je bila vijest na zvanicnoj stranici policije … mozda je namontiro da ga stvarno uhapse … posjetu ima ali je 4 puta manja od gledalice i opada … a imao je istu posjetu kao i gledalica

http://serijesad.com/ ima adsense, ima jos jedna stranica sa filmovima koju sam upratio da ima adsense … sve je to od danas do sutra ali prolazi trenutno

Obukao frenda u policajca, slikao se s njime i pali svi mediji na tu foru :smiley: a to što je bio 30 dana u zatvoru i što čeka suđenje, to je sve napravio da izgleda realnije :smile:
I gdje vidiš da sada ima veću posjetu? https://trends.google.com/trends/explore?q=filmovita

Stvarno što sve ljudima padne na pamet da naprave teoriju zavjere. Nevjerojatno.