Firebug baca čudnu grešku

Funkcija mi izgleda ovako:

<span class="syntaxdefault"><br /></span><span class="syntaxkeyword">function&nbsp;</span><span class="syntaxdefault">indexOf</span><span class="syntaxkeyword">(</span><span class="syntaxdefault">object</span><span class="syntaxkeyword">,list)<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;if(</span><span class="syntaxdefault">typeof</span><span class="syntaxkeyword">(list)==</span><span class="syntaxstring">'string'</span><span class="syntaxkeyword">)&nbsp;return&nbsp;list.</span><span class="syntaxdefault">indexOf</span><span class="syntaxkeyword">(object);<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;return&nbsp;</span><span class="syntaxdefault">jQuery</span><span class="syntaxkeyword">.</span><span class="syntaxdefault">inArray</span><span class="syntaxkeyword">(&nbsp;</span><span class="syntaxdefault">object</span><span class="syntaxkeyword">,&nbsp;list);&nbsp;&nbsp;<br />&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;}<br />&nbsp;</span><span class="syntaxdefault"></span>

…to je štrikano zbog nekih browsera koji nisu radili s prvom varijantom ukoliko je riječ o listi…no uglavnom to je radilo i to i dalje radi, ali je firebug čistog mira počeo bacati ovakvu grešku:

…i apelira na drugu liniju unutar gornje funkcije.

O čemu se tu radi? Zanemariti?

kad pokreces tu funkciju? jel na document raedy eventu ili?

najprije što ju pokrećem je na body onload (S time da je i taj dio isti kao i prije!)

vjerovatno ne učitava jquery

ocito da ti se jquery ucita nakon kompletnog ucitavanja DOM-a, a ti pokusavas da ga koristis na body onloadu koji se dogodi prije nego se cijeli DOM ucita, sto znaci da jQuery nije ucitan jos…

Zato ti kazem, stavi si funkciju umjesto na body onload event unutar document raedy eventa i nece biti problema…

Neki dio neistraženog koda sam prekopiravao od nekuda…i privremeno ga zaljepio na dno skripte u kojoj sam radio…i zaboravio… xd

Kako sam to pobrisao, greska je nestala …a dobro je znati i ovo da body onload ide prije učitavanja cijelog dokumenta. :wink: