Firefox tabovi ne rade!

Pozdrav svima, imam Firefox 3.6, i odjednom su mi prestali se prikazivat tabovi.
Samo jedan tab se otvori, a ako pokušam dodati drugi, neće. Šta mu se desilo?
To se događa kada idem na file->New Tab ili plusić (+) kod taba, i uopće ne regira, samo mogu dodati novi prozor, to hoće.

Probao sam instalirati novi 4.0, tamo normalno radi, ali zbog neprivlačnog izgleda vratio sam se na svoj stari 3.6, i opet isto, jednostavno ne mogu dodati tabove…
Zna tko zašto?? :hmmmmmm:

Postoji mogućnost da si instalirao neki software koji blokira rad na 3.6, a da je taj bug riješen u (naj)novijoj verziji. Moja preporuka - ipak odi na najnoviju verziju zbog tog i još puno razloga, a na izgled ćeš se već s vremenom priviknut.

Otkad je to izgled softwarea bitan? Mislim prva 2 dana izgleda nešt lijepo to je ok, ali nakon toga potpuno je svejedno kakvo je, bitno da vrši posao. Nisam fan FF, smatram da je trenutno ispao u donju grupu browsera, ali ostati na starijoj verziji softwarea, pogotovo browsera bi trebalo zakonom zabranit :)) Tako da svakako prijeđi na FF4, ili odaberi neki drugi browser koji ti se više sviđa (IE9,Chrome,Opera, više ne možeš fulat svi su tu negdje)

Molim te lijepo, o ukusima i izgledima se ne može raspravljat, svako ima svoj ukus i nitko mu ne može reći šta da voli.
Kao prvo živcira me jer su na četvorci jako, al baš ono ogromno veliki tabovi, izgleda mi kao da vozim svemirski brod ! Zato sam i odusto od nekih browsera jer su na istu tu foru, imaju glupe velike tabove.
Kao drugo tab mi se pojavljuje s gornje strane, od kad je to in??? Zbunjuje me i opće onda ne vidim na kojoj sam stranici neg moram tražit.
Kao treće, uopće ne vidim tipku za refresh, nego moram ići na glupi desni klik na tab, pa tek onda na refresh.

Eto to su samo te tri stvari zbog čega ne želim četvorku. Možda se i nešto od toga da podesit, al ne zanima me uopće !

Da postoji mogućnost, ali, imam taj browser već jako dugo, i nikad mi se nije to pojavilo. Ne bi trebao postojati neki određen bug, jer ga nije niti bilo, može samo bit nešto što privremeno buni firefox.
Čak sam ga probao deinstalirat i opet instalirat 3.6, al opet je negdje ostalo… Ali nisam pobrisao sve iz program files od mozille, možda bi radilo da to uklonim, ili nešto drugo?
Hvala

Ne znam, meni se ne čine veliki.

Desni klik i odznači “Kartice na vrhu”

Vjerojatno se može negdje uključiti…
Nisam to nikada koristio, uvijek koristim F5 ili Ctrl+F5.

Riješeno, morao sam u Tools->Add-ons->i isključiti opciju “Gom Player + Ask Toolbar” (disable)


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja