Fiverr iskustva?

Kakva su vaša iskustva s radom na fiverr.com? Inače, to je stranica na kojoj možete raditi razne poslove po cijeni od 5$. Ja sam se bio registrirao još prije 2 godine, ali nisam imao gotovo nikakve oglase. Neki dan odlučio sam ponovno probati s Fiverrom, te do sada imam jednu prodaju od 10$ (5$ gig i dodatnih 5$ da to obavim u jednom danu), a od toga mi je zarada 8$. Trenutno nastojim probiti se, tj. imati što više pozitivnih komentara i dobru ocjenu, jer tek tada se može nešto dobro zarađivati. Ukoliko ima zainteresiranih, moj profil možete pogledati ovdje: https://www.fiverr.com/d1namic :slight_smile:

Niko iole ozbiljan neće raditi na tome. Tu jedino dizajneri imaju posla ili ovi što se bave SEO optimizacijom i trafficom, iako je 90% lažno sve što dobiješ (like, followere, itd…) Al’ opet, bolje bilo šta raditi, iako više ćeš zaraditi na freelanceru čekajući neki projekt da te odaberu nego na fiverru za čitavu godinu. Jučer sam zaradio 500$ za web, što na fiverru nisam za čitavu godinu. Na fiverru do sad nekih ~300$ ukupno za 2 godine. Narod misli za 5$ da dobije stranicu kakvu hoće. Jedino što može dobiti za te pare je da mu dignem wordpress, i ništa ne radim na njemu.

d1namic jel koristis robote za te usluge koje nudis?

Ja imam sito fiverr ali kao sto 21x kaze, na njemu radim samo uslugu gdje pritisnem gumb i on radi sve sam, isto tako nemam bas prodaja.

21x i dadaas su u pravu. Previse potrosenog vremena za 5 dolara, tj.4.

Od 5$ po poslu, 1$ uzima fiverr sto je ipak 20% tvoje zarade sto je moras priznati ipak malo previse!

Ja sam stavio da radim obradu slika, oklanjanje pozadina, prevod.
Previse potrosenog vremena za malo novca. Zaista.
Neki tip mi je poslao slike da obrisem pozadinu. I ja kontam to ce biti za pola sata max. 5 slika. Kao ono… Crno bijele fotografije, nijanse sive, 4 sata sam ja to radio. Bolje da sam 2 clanka napisao.

Losa iskustva to bi trebao zaobilazit u sirokom luku.

Ja moram ovde da napišem da je ako niste primetili Fiverr sada zeznuo sve lopove ovoga sveta, i da sada na gig od 5$ naplaćuje čak 2$ fee. Zamislite taj bezobrazluk, pa to je nevidjeno čak i za ove naše ex-Yu zemlje i sistem.

1 Like