Fiverr marketing

posto radim jedan site na engleskom jeziku pa bi mi trebala promocija sitea, konkretno sam razmisljao o fiverru ali u moru ponuda na fiverru koju odabrati, koja ima najvise efekta, da li je neko od vas radio marketing preko fiverra da podijeli svoje iskustvo ili preporuci odredjenog korisnika ili mozda neki drugi vid marketinga bez fiverra

što se fiverra tiče, ja sam zadnjih nekoliko tjedana skoro pa svakodnevno tamo… kupujem razne stvari za sebe i za svoje klijente… što se zadovoljstva uslugom tiče i nisam baš nešto previše zadovoljan, ali moji klijenti jesu (nisu baš informatički tipovi pa samo kažu da je ok odrađeno) :smiley:

uglavnom, htio sam ti poručiti da biraš osoboe koje imaju veliki broj odrađenih poslova i koji imaju postotak što bliže stotki (98 na više)… također traži osobe koje imaju dosta naručenog posla jer se takvi najčešće i najkvalitetniji i najpristupačniji informacijama :wink:

tolko od mene… neznam šta da više kažem jer nisam siguran koji vid marketinga te zanima… ako se radi o fb, tada ti je večina toga samo bespotrebno napuhavanje fanova od kojih nemaš nikakve koristi :wink: iskreno, što više i možeš očekivati za 5 dolara :smiley:

1 Like

imas neke da preporucis koji su po tebi korisni za marketing ja sam se bas juce registrovao opet reko da probam necije usluge ali jbg nemam paypal pa cu ih kontaktirat za drugi nacin placanja

Ispricavam se sto dizem temu iz mrtvih, ali naslov i tematika joj se podudaraju s onim sto mene zanima pa mislim da je ovo bolja varijanta od otvaranja nove teme…

Zanima me da li je netko koristio usluge SEO-a s fiverr-a, tj kupovina pr9/pr10 backlinkova, ili neke slicne oglase povezane sa trafficom i SEO opcenito, kakva su iskustva?

lp

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Googlajuci sam otkrio da se stvarno i dobije par linkova sa stranica vrlo visokog PR-a, ali radi se vecinom o linkovima iz potpisa usera sa nekog foruma/portala koji ima tako visok PR. No, takvi linkovi nemaju bas neku kvalitetu jer su useri koji ih stavljaju neaktivni na tim forumima i imaju nekoliko stotina linkova u potpisima… Ako cak i tada takvi linkovi doprinesu nesto, sve to pada u vodu jer dobijes po nekoliko stotina spam linkova pa te google penalizira. Jedan lik je bas testirao kupovinu linkova sa fiverra i sve je potkrijepio slikama iz google analyticsa, par tjedana nakon sto je kupio te linkove promet mu se srozao za 80%…

Evo, odgovorio sam smisleno i smireno na jos jedan spam komentar.

Eto vidiš, u svakom spam komentaru ima nešto dobrog, pa tako te je i moj komentar natjerao da malo istražiš o čemu se radi i vjerujem da si dobio kvalitetan odgovor.

Nemoguće je u jednu rečenicu staviti riječi “Fiverr”, “Seo”, i “pr 9/pr 10” :slight_smile:

Na prste jedne ruke stanu sve stranice koje imaju PR9/10, a da je PR validan, tako da pametnome dosta.

A eto, ima istine i u tome :smile:

Hm,da. Bas razmisljam o Fiverru. Pokrenuo sam skoro sajt na blogspotu na engleskom jeziku. Imam dilemu: da li je bolje rucno ubacivati backlinkove po forumima i slicno i na taj nacin podici rank ili preko fiverra platiti za ovo “I will drive UNLIMITED (500+ guaranteed) real, unique visitors to your website, blog. EVERY DAY for a WHOLE MONTH!”? Prava dilema je da li google ima neke penale za ovakav vid posjeta u smislu da mi ukinu adsence kada jednog dana ubacim reklame na ovo?
Nije adult tematika nego http://castor-castor-oil.blogspot.com/.