Fontovi.NET

Pozdrav ekipi!

Evo, nije nista revolucionarno i novo, al mozda posluzi nekom od vas, i iskoristi, i pronadje ponesto za sebe. Na stranici ima nesto vise od 13,000 Fontova i svaki se moze skinuti besplatno.

Dizajn stranice nije neki vrhunski, ali trenutno sluzi svrsi te ce se u nekoj budocnosti poraditi i na njemu. Isto tako plan je kasnije usmjeriti se i na neke fontove tj. fontove koji bi sadrzavali nas jezik tj. Ć Č Š i te gluparije, al za sada je ovakvo kako je. Uglavnom, da ne duljim, htio sam samo iskoritit priliku i predstaviti vam jedno novo mjesto od kuda mozete skidati veliki broj Fontova.

Kritike, pohvale, sugestije… slobodno

website: Fontovi.NET
fb page: Fontovi. NET Facebook

ovo je neka kupljena/nulled skripta ili ?

Po ovome sto vidim u source verovatno da jeste

jedna rijec: dafont

druga: mfscripts. haha ali super sajt svidja mi se :)… good luck

Evo malo da podignem temu… :zub: …,a usput da obavijestim da je danas napravljena nadogradnja portala Fontovi.NET
Tako od danas korisnici imaju mogucnost registracije, spremanja fontova za kasniji download, te pregled onoga sto su preuzeli.

Sa ovom nadogradnjom nije jos uvijek moguce kreiranje tj. editiranje profila, tako da korisnici koji se registriaraju nece imati mogucnost recimo izmjene svoje lozinke vec ce ona biti dodjeljena automatski, a po potrebi se od administratora moza zatraziti njeno mjenjanje ili ukoliko se zaboravi moguce je istu resetirati…

Eto toliko… ko voli nek izvoli! Svi ste dobrodosli na Fontovi.NET!!

trebao bi da imas jednu kategoriju u kojoj su svi domaci fontovi sa slovima č, ć, đ, š, ž…

Trebalo bi, ali… S obzirom da ima gore brdo fontova i da ja sam nemam pojma koliko njih podrzava hrvatska slova, to ja dosta tesko izvedivo. Neki cak i imaju mogucnost č, ć, đ, š, ž slova, ali se nekada ne zele ispravno pokazati… Za sada ostaje kako je, pa mozda nekada u buducnosti se naprave i te kategorije…

Hvala na konstruktivnoj primjedbi!


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact