Free Ivo Sanader Back To Life Remix, O Bella Ciao Edit

Dragi moji, :slight_smile:
evo nova stvar i video, prezentirati ću ga i ovdje kako sam i najavio jučer. :wink:
Da ne bude zabune, niti je ovo politički topic niti donji video promovira ikoga, pogotovo ne na političkoj osnovi.
Ali za Ivu Sanadera ste sasvim sigurno barem čuli, ja sam eto i napisao pjesmu o njemu :grinning_face_with_smiling_eyes: i to ću mu reć kad ga sretnem.

Free Ivo Sanader Back To Life Remix, O Bella Ciao Edit

Dakle, :backhand_index_pointing_right:Free Ivo Sanader“ nije politička analiza, nego vesela plesna stvar, satirični house remix s daškom politike i klasike. :wink:

Dragi moji, napišite molim ako ima u ovom videu nešto što vam se svidjelo, možda barem ovi sampleovi iz naslova teme, ili nešto što nije, možda? :grinning_face:

U videu se pojavljuje cijeli niz političara poznatih u ovim krajevima, naravno Ivo predvodi, :grinning_face: ali pojavljuju se poznati glazbenici Soul II Soul, Manu Chao samo glasom, ali i Johnny Štulić, i on pjeva refren. :grinning_face:

Hvala vam svima koji ćete gledati video, dobrodošli ste s komentarima ovdje, ali posebno i na YouTubeu, može i like. :face_blowing_a_kiss: :o: