Gambling i Sex Oglasi na : Adwords i Adsense

Jutros sam primio ovu poruku

"Poštovani,

kako bi naša pravila bila dosljedna i u skladu s potrebama i očekivanjima naših izdavača, korisnika i oglašivača, neprekidno pregledavamo vrste oglasa koje omogućujemo na AdSense web-lokacijama. Vaše su nam povratne informacije o tomu koje vrste oglasa želite omogućiti vrlo važne.

Vi imate nadzor nad kategorijama oglasa koji se pojavljuju na vašoj web-lokaciji. Opcije filtriranja kategorija uvijek možete provjeriti i promijeniti ovdje:
http://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=93462
.

Trenutačno imate uključeno prikazivanje relevantnih oglasa iz kategorije “Seksualno i reproduktivno zdravlje”. Kao dio redovitog pregleda pravila o oglasima, koji obavljamo kao odgovor na povratne informacije, mijenjamo definiciju oglasa koji ispunjavaju uvjete za prikazivanje u ovoj kategoriji kako bismo uključili i oglase za kontrolu rađanja i kontracepciju. Promjena će stupiti na snagu u računima izdavača 11. listopada i bit će ponuđena oglašivačima kvalitetnih robnih marki kao što je Seasonique. Kao i druge kategorije oglasa, te ćemo nove oglase prikazivati kada su relevantni, a svi će oglašivači i dalje biti podložni našim pravilima o sadržaju.

Ako ne želite da se ti oglasi pojavljuju ili smatrate da te vrste oglasa nisu prikladne za korisnike vaših web-lokacija, možete ih odmah isključiti koristeći značajku za filtriranje kategorija u AdSense računu:
http://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=93462
. Trebali biste redovito pregledavati filtar kategorija kako biste vidjeli koje su nove kategorije oglasa postale dostupne.

Drago nam je što nastavljamo širiti vama dostupan oglasni prostor te vam pomažemo u postizanju što većeg povrata od programa AdSense.

S poštovanjem,

Tim za Google AdSense

© 2011 Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Primili ste ovu obveznu najavu usluge e-poštom kako bismo vas obavijestili o važnim izmjenama AdWords proizvoda ili korisničkog računa."

Poruka je jasna samo naziv topica nema veze sa porukom.

p.s. i ja sam to dobio

Gambling i Sex Oglasi na : Adwords i Adsense?
A da probaš pročitati što piše?

p.s. svi smo to dobili