Treba mi anonimna domena.Gdje ju je najsigurnije uzeti?
na domeni neče biti ništa nelegalno ali če smetati skupini ljudi koji će htjeti da ne postoji sad trebam negdje ju registrirati i biti 100 posto siguran da neće dobiti moje podatke.
kupi kod infoneta, bespla je sakrivanje podataka o vlasniku domene…
sigurno je necu u hrvatskoj kupiti kad im ovi dodu sa sudskim nalogom odma ce reci moje ime
trebam neku stranu kompaniju po mogućnosti da nije iz europe [quote=“zerocoolos”]kupi kod infoneta, bespla je sakrivanje podataka o vlasniku domene…
Vogon Domains i odabrati Private registrations.[/quote]
godaddy???
arvixe - godišnja cijena domene 9,95$, a private registration je uključen u cijenu. ako se uzme hosting kod njih, onda je domena (i private registration) besplatna.
Dynadot i privatnost - nebo i zemlja, Godaddy ne znam. Testirao sam više puta Namesilo ja i mogu ti reći da su do sada najtvrđi što se tiče privatnosti korisnika. Više puta kada sam ih testirao tražili su mi sudski nalog da bi mi dostavili te podatke
Tako svima piše u Uvjetima korištenja…I ovim našim providerima, isto moraš imati sudski nalog da bi dali podatke od korisnika, ali koliko vidim, u prvom postu piše da se ne smiju dati ni na zahtjev tj. ni ako imaš sudski nalog
Dali kod namesilo.com ima neka fora da nakon sto zakupis domenu sa sakrivenim podacima, kada ides produzivat platis vise ili je opet ista cijena(govorim o periodu od 1 god.) ?
Tek sam sada stigao pogledati: kada je izbila ona stvar s objavom registra branitelja, ljudi koji su to napravili su koristili InvisiHosting:
Tada je vlasnik tog hostinga bio čak i našoj TV dao telefonski intervju da nema šanse da ikome otkrije identitet svojih klijenata.
Međutim, trenutno ne primaju nove narudžbe, kako navode zbog nesigurnosti oko toga što će biti s novom SOPA legislativom koja se kotrlja po SAD-u.