Gdje kupiti 10+ domena po dobroj cijeni?

Pozdrav,

Gledam ovih dana papreno se prodaju domene koje imaju u sebi coin, bitcoin, cryptop i slicne nazive, nasao sam par dobrih bas naziva koji su slobodni na .com i .us pa me zanima gdje mogu kupiti vise domena po povoljnoj cijeni, ako se ne varam na godaddy prva je 0.99 centi ostale su po 10$/€ kako god …

Isto me zanima nacini zastite stranice / domene od hakovanja i krađe , sta platiti, zakupiti i sl

Također me zanima na kojim sajtovima prodajte ili reklamirate svoje domene ?

Na Namesilo su ti najjeftinije domene trajno, nemoj ni traziti dalje. Ostavi se ovih akcija po 1$ domene jer su to samo zamke koje ce te skupo kostati. Posebno bjezi od Godaddya koji je valjda naskuplji na netu.

Hakovanje domena? Pa nemoj dati nikome lozinku pa ti nece hakovati domene.

1 Like

Evo gledam unesem nazive domena, domena je slobodna al se prodaje po cijeni od 10,000$ u cemu je fazon ako je slobodan naziv domene ?

Kupio je cojk i prodaje sad :smiley:

Može biti da je premium domena. One ne idu ispod 500€ većinom…

www.internet.bs pa ne gledaj dalje

1 Like

Ako misliš promovisat nulled/cracked/torrente/trackere uredu su. Ako misliš hostat dječiju pornografiju, onda nisu uredu. I ne znam kakve veze ima DMCA u Europi, Južnoj Americi, Aziji.

Ako hostaš u USA normalno da će DMCA djelovati.

Domene su druze sa kljucnim rijecima gore navedenim, kada sam napisao promoviste i prodajete, mislio sam sajt , mjesto gdje sta vec, gdje se mogu staviti domene na prodaju il gdje se promovise prodaja domena :slight_smile:

Upravo to, premium domena al je 10 000 €, pise da je domena dostupna i nije do sada zakupljena nigdje ali je premium i kosta 10 000 okruglo, na par jakih keywordsa mi se isto pokazalo, nije zakupljena niti je neko do sad pod tim imenom regg …