Gdje naci pisca za review clanke

Pozdrav, zanima me gdje vi nalazite pisce za review clanke za affiliate stranice? Posto na Upworku nije dozvoljeno traziti pisce za review clanke. Ako imate nekoga za preporuciti, slobodno. Po mogucnosti native english ili da barem odlicno pise engleski. Hvala

Zasto je na upworku zabranjeno pronalaziti pisca za review clanke?

Jel to ide neka nova zabrana u svijetu?

Meni su zabranili ‘job’ koji sam objavila, jer da se ne smije zapošljavati pisce da rade reviewove.

Huh, strasno, pa po kojoj to logici ide, jel se tu nesto sprema protiv reviewera?

To je tako od davno. Valjda jer pisac ne može napisati iskren review bez obzira kako dobro piše a nije isprobao proizvod.

1 Like

Da, ali to ovisi o proizvodu. Npr. Zar nije moguce usporediti dva drona po njihovim specifikacijama, baterijama, mogucnostima, za to netrebas isprobat, to sve pise na papiru.

Isto vrijedi za masu drugih proizvoda, taj upwork se malo gubi.

A mozda si ti monika napisala krivo posao, trebala si traziti da netko napise o specifikacijama i featursima proizvoda, a ne da pise lazne reviewe, jer koliko znam to ni affiliate sitevi ne dozvoljavaju.

Napisala sam da tražim nekoga da piše o proizvodima i spomenula sam riječ review zbog koje su vjerovatno mi bannali taj ‘job’. Budem probala opet postavit novi pa napisat malo uljepšano, da se ne skuži odmah da bi se pisalo o reviewima. Samo da me ne bannaju s Upworka ako skuže :smiley:

Marta super piše engleski, pa probaj ovdje pronaći suradnju umjesto upwork

1 Like

i meni se isto desilo prvi put kad sam tražio pisca na upworku. I ja kontaktiram saport i kažu da nije dozvoljeno. Ja im pošaljem nekoliko skrinšotova tipa


pa onda kažem da postoje masu poslova koji imaju riječ review i nisu banovani i tu skrinšotova šibnem i pitam kako i zašto to, ali su mi samo ponovili da su reviewi zabranjeni.

No samo kad objavljuješ novi posao napišeš da tražiš pisca iz koje niše, da imaju iskustva, da poznaju, da su zaljubljenici i sl. napišeš koja je cijena, da pokažu ako su pisali ranije nešta slično iz tebi potrebne oblasti i ostale zahtjeve ispišeš, niđe ne spominješ ni review ni product ništa od toga, samo kad ti se jave pisci objasniš im i pitaš ih sve u porukama. Bar ja to tako radim i vidim da dosta ljudi tako radi i nije bilo problema.

Dogovorila sam se s Martom za review članke, tako da je to za sad riješeno :slight_smile: