Pozdrav, zanima me gdje vi nalazite pisce za review clanke za affiliate stranice? Posto na Upworku nije dozvoljeno traziti pisce za review clanke. Ako imate nekoga za preporuciti, slobodno. Po mogucnosti native english ili da barem odlicno pise engleski. Hvala
Zasto je na upworku zabranjeno pronalaziti pisca za review clanke?
Jel to ide neka nova zabrana u svijetu?
Meni su zabranili âjobâ koji sam objavila, jer da se ne smije zapoĆĄljavati pisce da rade reviewove.
Huh, strasno, pa po kojoj to logici ide, jel se tu nesto sprema protiv reviewera?
To je tako od davno. Valjda jer pisac ne moĆŸe napisati iskren review bez obzira kako dobro piĆĄe a nije isprobao proizvod.
Da, ali to ovisi o proizvodu. Npr. Zar nije moguce usporediti dva drona po njihovim specifikacijama, baterijama, mogucnostima, za to netrebas isprobat, to sve pise na papiru.
Isto vrijedi za masu drugih proizvoda, taj upwork se malo gubi.
A mozda si ti monika napisala krivo posao, trebala si traziti da netko napise o specifikacijama i featursima proizvoda, a ne da pise lazne reviewe, jer koliko znam to ni affiliate sitevi ne dozvoljavaju.
Napisala sam da traĆŸim nekoga da piĆĄe o proizvodima i spomenula sam rijeÄ review zbog koje su vjerovatno mi bannali taj âjobâ. Budem probala opet postavit novi pa napisat malo uljepĆĄano, da se ne skuĆŸi odmah da bi se pisalo o reviewima. Samo da me ne bannaju s Upworka ako skuĆŸe
Marta super piĆĄe engleski, pa probaj ovdje pronaÄi suradnju umjesto upwork
i meni se isto desilo prvi put kad sam traĆŸio pisca na upworku. I ja kontaktiram saport i kaĆŸu da nije dozvoljeno. Ja im poĆĄaljem nekoliko skrinĆĄotova tipa
pa onda kaĆŸem da postoje masu poslova koji imaju rijeÄ review i nisu banovani i tu skrinĆĄotova ĆĄibnem i pitam kako i zaĆĄto to, ali su mi samo ponovili da su reviewi zabranjeni.
No samo kad objavljujeĆĄ novi posao napiĆĄeĆĄ da traĆŸiĆĄ pisca iz koje niĆĄe, da imaju iskustva, da poznaju, da su zaljubljenici i sl. napiĆĄeĆĄ koja je cijena, da pokaĆŸu ako su pisali ranije neĆĄta sliÄno iz tebi potrebne oblasti i ostale zahtjeve ispiĆĄeĆĄ, niÄe ne spominjeĆĄ ni review ni product niĆĄta od toga, samo kad ti se jave pisci objasniĆĄ im i pitaĆĄ ih sve u porukama. Bar ja to tako radim i vidim da dosta ljudi tako radi i nije bilo problema.
Dogovorila sam se s Martom za review Älanke, tako da je to za sad rijeĆĄeno