Globallshare i vaše mišljenje o mreži

Prije nekih mjesec dana sam se registrirao na https://www.globallshare.com . Navodno daju neke dionice ako se aktivno tamo posta i šta ti ja znam a dodatne dionice se dobivaju ako dovedeš nekoga na mrežu. No još nisu izašli na burzu.

Non stop obećavaju te pare a nikako da izađu na burzu.

Postao sam malo skeptičan u vezi toga iako mi se mreža čini super profesionalno napravljena i internacionalna je (ima i i na hrvatskom) pa niti sam nisam siguran?!

Šta vi mislite o njima i isplatili se uopće zezat oko toga (mislim dovodit nove prijatelje na njihovu mrežu, upadat tamo svaki dan, postat nešto itd…)

Znam da me to ne košta ništa ali mi je tlaka radit nešto od čega na kraju neću imat ništa a FB mi je dovoljan kao mreža.

Molim za Vaše mišljenje o njima

Hvala

BIlo je puno takvih piramidalnih pokušaja, no niti jedan nije uspjeo.
Lovu dignu samo pokretači i oni u užem krugu al zapravo se radi o prodavanju magle.
Takav primjer je bio sitetalk/unaico.
Mislim da ni Globallshare nikad neće izaći na pravu burzu.

To su sve fantazije.

Ja sam na internetu izgubio preko tisuću eura, probao sam sve šem za zaradu online, osim kocke. Stotine stranica/programa sam probao po principu ne drži sva jaja u jednoj košari. Neke će ti i platit na početku a kasnije, kad se uplati veći iznos ti najnormalnije ne uplate. I dan danas te stranice postoje. Ne može im nitko ništa.

Ja sam to proučavao u detalje i poanta je, kad ti god neka stranica duguje pare - bye bye.

Može se zaraditi online ali jedino poštenim radom, lake zarade nema. Pozz

1 Like

Sorry, ali onda si malo ograničen. Ja nisam izgubio ni kune a zaradio sam tisuće eura. Ali se držim provjerenih stvari (adsense) a ne prodaje magle i “obećanje, ludom radovanje” stvari.
Da si uložio tisuću eura u promociju stranice na kojoj su adsense reklame, sad bi vec imao dobar nov auto…

1 Like

Slažem se sa @drmrgood om ali malo smo skrenuli s teme, ja sam postavio pitanje za globallshare!!

a to što je @kiki3000 izgubio preko 1000 eura na internetu je njegova nesposobnost i ništa više

Po meni čovjek može biti ili glup ili nesposoban da sa bilo kakvom stranicom bude u gubitku na internetu (govorim ako sam pokrene sajt).

Meni se nikad nije niti se može desit

Kiki ti si taman pacijent za Davora, on je super zarađivač na ovom forumu i ima ultra fensi sajtove. Kontaktiraj ga i uleti s njim u biznis, ima da se obogatiš odma sad ako ne jučer

@steelmaiden i ja mislim tako, seru samo da privuku mase poslije kad (i ako) se ljudi navuku ko vas jebe
navukli ste se pare zaboravite
al to se neće desit

Ja sad imam site sa kojim zarađujem od adsense reklama za talijansko tržište. Ali trebalo je doći do toga. To sam radio sa 23 god a sad mi je 32. Želim reć da sam probao sve šeme za zaradu osim kocke i ne funkcionira ni jedna. Čak ni kod affiliate sistema niste sigurni tj. može se radit samo sa provjerenim i velikim firmama.

I svoje iskustvo sam stavio ovde da nekome pomognem. Ali naravno, balkan je balkan. Ubuduće ću zadržat svoje mišnjenje i input za sebe.

2 Likeova

@kiki3000 uredu je iznjet svoje mišljenje, ali ne i tvrdit da je to tako i nikako drugačije.! Ako si ti bio nesposoban napravit pare sa stranicama ne znači da nikom drugo nije uspjelo. Eto @drmrgood radi i ja mu vjerujem da dobro radi. Dakle ti samo možeš njega pitat kako i šta a ne tvrdit da je nemoguće jer ti nisi uspio.

mdesign Ti si pacijent.

hvala doktore @kiki3000