Goarticles.com linkovi?

Siguran sam da svi koji rade LB s člancima znaju za ovaj article direktorij i možda imaju i odgovor na moje pitanje.
Zašto ne mogu naći link od navedenog direktorija niti na yahoo (linkdomain…) niti na webmasters tools? Znam da “G” sakriva linkova ali Yahoo?
Submitao sam 4 članka i uredno ubacio linkove (po 2 u svakom članku - resource box) i sve mi prikazuje ok. Čak i preko firefoxa provjerim i linkovi su df i sve 5. Za sve druge article direktorije mi sve savršeno štima ali “goarticles” mi je još uvijek prava misterija??
Još da napomenem da sam članke submitao svaki mjesec po 1 i da je bilo vremena prepoznati linkove… Ovo jednostavno pitam da ne trošim više vrijeme na ovaj direktorij i rasipam svoje resurse.

Unaprijed hvala na odgovoru!

Provjeri jesu clanci uopce indexirani.

Na goarticle imam 30ak clanaka, svi su uredno indexirani.

Tip: Ako polinkas clanak iz vana, dobijes solidan link iz clanka a clanak se brzo penje na serps, ako ostavis tako kako je, bez da poguras clanak iz vana, clanci ti samo zavrsavaju na BS sajtovima i nemas neke koristi. Bolje ih je iskoristiti na svom sajtu.

Slicno kao i na svakm drugom artcle direktoriju.

Goarticles je solidan direktorij. Iz mojeg iskustva, goarticles i ezinearticles članci najbolje prolaze što se SERPsa tiče, ali kao što Digits reče, u većini slučajeva treba gradit određenu količinu linkova prema samom članku.

Hvala ljudi. Mislim da sam shvatio. Idem nabaciti par linkova izvana pa cemo vidjeti :vozac: