Poz, znaci nasao sam neke kupone za Godaddy po 0.99$ i kad hocu platit nema Paypal opcije. Oke, vidio sam po raznim forumima da na te male iznose ne primaju Paypal nego samo broj kartice. E sad me zanima koje su sanse da sa kartice uzmu vise od tog iznosa ili cak i puni iznos umjesto 0.99? Jer cak ni ne pise do kad vrijedi kupon al ipak pise da radi i da je 0.99$.
I drugi problem je stranica Network solutions, na onom imam kupon za 0.50$ i primaju Paypal al prilikom logiranja uopce ne pise cijena nego sam Agree and Continue.
Uglavnom zanima me dal ce vise uzet ili ne?
I hvala na odgovoru, idem spavat pa ujutro stavim kupone jer mi se neda sad trazit:P
Na GoDaddy, kada izaberes domenu, imas u desnom meniju koliko češ platiti. Ispod te cijene imaš nešto u stilu ‘apply coupon’. Kada ubaciš taj kod i klikneš apply, ukoliko se cijena spusti onda je važeča, ukoliko ne, istekla je. Sa kartice ti može skinuti za konverziju, u zavisnosti kako banka posluje, ali meni nikada nisu naplatili puni iznos.
Paypal i kuponi ne idu zajedno, a naplatit će ti onoliko koliko piše u košarici.
Spusti se cijena na 0.89$ za .com domenu na Godaddy, kupon je 99luv pa ako ce neko kupovat nek javi kako je proslo
nije moja kartica tak da mi nije svejedno ako uzmu puni iznos jer bi htio neku domenu onako cisto za ucenje i to:D
Na Netwroksolutions.com je kupon NCDISC0041 i domene su po 0.50$ i mislim da vrijedi osim za .com i za neke ostale pa ako ce i to neko isprobavat nek isto javi, stvarno bi mu bio zahvalan:P jer na Paypalu ne pise uopce cijena tak da… 
[quote=“luka5”]Spusti se cijena na 0.89$ za .com domenu na Godaddy, kupon je 99luv pa ako ce neko kupovat nek javi kako je proslo
nije moja kartica tak da mi nije svejedno ako uzmu puni iznos jer bi htio neku domenu onako cisto za ucenje i to:D
Na Netwroksolutions.com je kupon NCDISC0041 i domene su po 0.50$ i mislim da vrijedi osim za .com i za neke ostale pa ako ce i to neko isprobavat nek isto javi, stvarno bi mu bio zahvalan:P jer na Paypalu ne pise uopce cijena tak da… :)[/quote]
Upravo registrovana domena .net na Netwroksolutions.com sa navedenim kuponom za 0.50$. Placeno je preko paypal i sve je napisano regularno.
[quote=“luka5”]Spusti se cijena na 0.89$ za .com domenu na Godaddy, kupon je 99luv pa ako ce neko kupovat nek javi kako je proslo
Na Netwroksolutions.com je kupon NCDISC0041 i domene su po 0.50$ i mislim da vrijedi osim za .com i za neke ostale pa ako ce i to neko isprobavat nek isto javi, stvarno bi mu bio zahvalan:P jer na Paypalu ne pise uopce cijena tak da… :)[/quote]
Rekli smo ti da neće naplatiti puni iznos ako uneseš kod, ne znam čega se plašiš nije riječ o $xxx.
E nije, ovaj za 0.50 ne radi ipak, jer na kraju pise 34.99$, a u kosarici pise 0.50
Radi ja sam registrovao danas, samo izbrisiti dodatke za domen koje nude, privatnost i ostale stvari.
Znam i jesam, u kosarici pise 0.50 i kad se logiram na Paypal me vrati na njihovu stranicu i pise dole Total 34.99$, vratim se u kosaricu i pise 34,99 i obrise mi kupona, zna mozda netko zasto?
Registrirao si jednu domenu ili?
kod jednog kupljena za 0.50$, kod drugog kupljena za $1.17 hvala 
Da, i ja sam uzeo danas na godaddyju.
Oke skuzio sam, ne smijes biti logiran na NS xD
Tih 0.50$ po domenu važi samo za nove mušterije, dok za one koji već imaju registrovan korisnički račun kod njih cijena je mnogo veća. 
? Svako malo uzimam domene za $1.