Godaddy sucks, trebam preporuku za shared hosting

moze li preporuka za neki shared hosting da ispunjava ove uvjete:

  • instalirat cu varnish cache pa bi mi trebao ssh pristup
  • moram imati svoj php.ini
  • cpanel (place mi se od godaddyja, dodje mi da polomim sve u sobi koliko sam nezadovoljan s njim)
  • best buy (omjer cjene i kvalitete), bas i nisam pri parama pa nemojte da bude najskuplji :blush:

i ako moze savjet ili vase razmisljanje je li se vise isplati vps (512mb rama, 20tak GB diska) + centOS + cpanel whm licenca ili neki kvalitetan shared. Stranica je joomla sa 1000 posjeta dnevno ali uskoro ce biti forum pa je za ocekivati da taj broj raste ali ne previse

Godaddy ti je dobar kao i svaki drugi sjared hosting… Ja sam s svojim paketom nedavno prelazio s godaddya na hostgator pa na site5 i nakraju zavrsio na digitalocean VPS.

Ovi na site5 imaju neke strasne restrikcije resursa pa ako ti ne trosis mnogo resursa mozda da odes kod njih. Godaddy pa ima drugu politiku, oni ce te smanjit, dat ce ti jednu konekciju ako zderes puno resursa pa sad zderi… A hostgator… neznam nisam bio zadovoljan i jos akd sam vidio svako malo da pisu da odlaze stariji klijenti, jer se politika hostgatora promjenila (kupio je nedavno netko hostgator i od onda ide k vragu)

1 Like

Godaddy je definitivno najgori hosting na trzistu, nema im ravne. Hostgator je nebo ako je Godaddy zemlja.

Moja ti je preporuka http://asmallorange.com/

Ja sam na njihovom VPS-u, ne mogu tvrditi kakav je shared, ali podrska je odlicna tako da preporuka s te strane.

1 Like

Hmm, malo gledaj taj asmallorange i čini se ok. Nego je li ja ovo dobro vidim da uz VPS dođe centos 6.2 i cpanel? (http://asmallorange.com/hosting/cloud/#tab-three) Šteta što imaju samo x64, on vjerovatno više memorije vuče od 32bit.

edit: serveri su im vjerovatno u americi?

Za os ti neznam reci, to nije moje podrucje, zato sam i uzimao managed soluciju :smile:

Da, serveri su im u americi, mozes si pogledati response time na ovom url-u, ta mi je stranica hostana kod njih: http://antesepic.me/

kupit cu sutra taj small orange na mjesec dana pa oprobati, testirati i sl. Hvala na pomoći

Np. Ako koristis Twitter, pitaj ih dal ima mozda kakav popust za nove korisnike, ja kad sam uzimao je taman bila akcija duplo vise RAM-a za istu cijenu, dobro se potrefilo :).

prezadovoljan sa asmallorange.com :smiley: :wink:

1 Like

Goadaddy je smeće naspram hostgatora bio prije par godina dok sam koristio oba paralelno, vjerojatno je i sad takvo stanje.

moja preporuka za shared pored hostgatora koji je skup za shared hosting je i hawkhost koji je dosta jeftiniji a i ima kupon koji daje 50 posto popusta na prvu godinu

Imam delux i economy paket kod godaddy i zadovoljan sam. Joomla sa 1000 UV/day fercera zadovoljavajućom brzinom sa 100% uptime-om.