Ima san nekoliko hosting paketa tamo, sve sam migrirao van. Ekipa sebi uzima za pravo da ti se logiraju na hosting i prckaju po podacima, i brisu ih, jer eto, odlucili su da im smetaju.
Konkretno, napisa san sebi skriptu koja mi je radila backup, kojeg bi ja onda synca na svoja dva kompa. Onda su odlucili da, iako nemam limitiran ni promet ni prostor, da backup file nije “standardni dio normalnog weba”, i obrisali ga. Bez najave, bez objasnjenja. Nakon sta su ga obrisali su poslali potpuno bezobrazan mail u kojem zahtijevaju da vise ne radim backup, i ako “ponovim prekrsaj” u narednih tjedan dana, da ce mi izgasit hosting.
Prolista sam cili njihov TOS, upozorio ih na to da ne krsim nikakva pravila i da cu ih tuzit ako mi ukinu hosting prije nego mi istekne ono sta san platio. Onda su se stali nesto migoljit i izvlacit da kao nije okej.
Meni je osobno cinjenica da se neko spojio na moj hosting, i gleda kakve fileove iman gore, sramota i tribalo bi bit protuzakonito. Nema teorije da ikad vise zakupin prostor ili preporucim ikome godaddy kao hosting providera.